Επισκευή LG G6

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση και εγγυημένη επισκευή LG G6 στα καταστήματα ired από εξειδικευμένους τεχνικούς. Επισκεφθείτε μας άμεσα και δείτε τις χαμηλές μας τιμές.

Το LG G6 είναι μία εξαιρετική συσκευή η οποία έρχεται να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού χρήστη. Φέρει μία εξαιρετική οθόνη στις 5.7 ίντσες, έναν πανίσχυρο επεξεργαστή, 4 GB μνήμης RAM και εκπληκτικές κάμερες. Τι γίνεται όμως όταν η αγαπημένη μας συσκευή αντιμετωπίσει κάποια δυσλειτουργία;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας αφού στα ired σας προσφέρουμε άμεση επισκευή LG G6 σε χαμηλές τιμές σχεδόν οποιασδήποτε βλάβης.

Επίσης, οι επισκευές ολοκληρώνονται εντός της ημέρας ώστε να παράλαβε τη συσκευή σας το συντομότερο δυνατό.

Μερικές από τις βλάβες που επισκευάζουμε στα ired είναι:

  • Επισκευή οθόνης LG G6
  • Αλλαγή μπαταρίας LG G6
  • Επισκευή βρεγμένου LG G6
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας LG G6
  • Επισκευή θύρας USB LG G6

Αν χρειαστείτε κάποια από τις παραπάνω επισκευές μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα εργαστήρια ηλεκτρονικών επισκευών ired για εγγυημένη λύση.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας διαθέτουν όλο τον απαραίτητο υπερσύγχρονο εξοπλισμό που σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που διαθέτουν, τους βοηθά να ολοκληρώσουν με απόλυτη επιτυχία ακόμα και την πιο απαιτητική επισκευή.

Ανταλλακτικά

Στα ired φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο ώστε να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επισκεφθείτε μας

Βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα ired και επισκεφθείτε το για άμεση και εγγυημένη λύση στην επισκευή LG G6. Στην περίπτωση που η πρόσβασή σας σε κάποιο κατάστημά μας καθίσταται αδύνατη σας δίνουμε τη δυνατότητα για δωρεάν αποστολή και παράδοση της συσκευή σας από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε αφού συνεργαζόμαστε με την κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στον ελλαδικό χώρο.

Έτσι σας εξασφαλίζουμε την άμεση επισκευή της συσκευής σας και την επιστροφή της σε εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email είτε μέσω της υπηρεσίας Live Chat. Ένας δικός μας εκπρόσωπος θα σας εξυπηρετήσει σε ότι απορία κι αν έχετε σχετικά με την επισκευή LG G6.