Επισκευή dock connector iPod touch 5g

Επισκευή dock connector iPod touch 5g

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 48
  • Τιμή με ΦΠΑ 59.52
  • Χρόνος Επισκευής Ρωτήστε μας
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το iPod είναι συνώνυμο του mp3 player. Οι σύγχρονες συσκευές όμως, iPod touch 5g, ξεπερνούν κατά πολύ τις δυνατότητες των mp3 player. Το λειτουργικό σύστημα, οι λειτουργίες και το υλικό του iPod touch, το φέρνουν πιο κοντά σε συσκευές όπως το iPhone και το iPad.

Η πιο βασική λειτουργία του iPod touch όμως παραμένει η αναπαραγωγή πολυμέσων. Για αυτόν τον λόγο είναι πολύ σημαντική η δυνατότητα φόρτισης καθώς και η σύνδεση με ηλεκτρονικό υπολογιστή, για την μεταφορά αρχείων.

Βλάβη dock connector

Η συσκευή σας όμως μπορεί να παρουσιάσει δυσλειτουργίες όπως οι ακόλουθες:

  • Φόρτιση με διακοπές
  • Αδυναμία φόρτισης
  • Δεν μπορείτε να συνδεθείτε με Η/Υ

Δυσλειτουργίες όπως οι παραπάνω, μπορεί να βλάψουν σημαντικά την λειτουργικότητα της συσκευής ή ακόμη και να την θέσουν μόνιμα εκτός λειτουργίας. Εάν αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα θα χρειαστεί να κάνετε επισκευή dock connector iPod touch 5g.

Αντιμετώπιση βλάβης dock connector iPod touch 5g

Εάν θέλετε να αποκαταστήσετε την βλάβη του αγαπημένου σας mp3 player, θα χρειαστεί να κάνετε επισκευή dock connector iPod touch 5g. Πρόκειται για μία δύσκολη εργασία. Η συσκευή σας πρέπει να ανοιχτεί και αφού αποσπαστεί με ασφάλεια το χαλασμένο dock connector, θα πρέπει να εγκατασταθεί με προσοχή το νέο ΟΕΜ ανταλλακτικό.

Ελάτε στο κοντινότερο κατάστημα iRed

Σε όλα τα καταστήματα μας διαθέτουμε ειδικά σχεδιασμένα εργαστήρια, για την ασφαλή και αποτελεσματική επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών. Οι έμπειροι τεχνικοί μας, έχουν εξειδικευτεί στην επισκευή συσκευών τις Apple. Έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία αμέτρητες επισκευές.

Όλες οι επισκευές μας ολοκληρώνονται με την χρήση υψηλής ποιότητας ΟΕΜ ανταλλακτικών. Αυτά είναι ιδανικά. Προσφέρουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή iPod touch, γιατί είναι 100% συμβατά με την συσκευή σας.