Αλλαγή μπαταρίας iPod touch 5

Αλλαγή μπαταρίας iPod touch 5

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 48
  • Τιμή με ΦΠΑ 59.52
  • Χρόνος Επισκευής Ρωτήστε μας
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Η εξαιρετική φορητή συσκευή iPod touch 5 σας συνοδεύει παντού όπου και να πάτε. Αυτό είναι λογικό καθώς σας προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Είναι πιθανό όμως μετά από την αρχική περίοδο χρήσης να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την απόδοση της μπαταρίας.

Περιγραφή βλάβης

Η μπαταρία είναι αναμενόμενο μετά από τον πρώτο χρόνο χρήσης να χάσει την απόδοση της. Αυτό μπορεί να συμβεί νωρίτερα, σε περίπτωση που η μπαταρία εκτεθεί σε υγρασία ή υψηλή θερμοκρασία.

Σε περίπτωση που η μπαταρία σας έχει βλάβη θα αντιληφθείτε από τις παρακάτω ενδείξεις:

  • Ξαφνική αποφόρτιση
  • Αδυναμία φόρτισης
  • Μειωμένη διάρκεια μπαταρίας

Για να αντιμετωπίσετε την βλάβη θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγή μπαταρίας iPod touch 5.

Αντιμετώπιση βλάβης

Θα χρειαστεί να έχουμε την συσκευή σας στα χέρια μας έτσι ώστε να γίνει διάγνωση της βλάβης. Είναι αναμενόμενο η μπαταρία να χάνει την απόδοση της μετά από τον πρώτο χρόνο χρήσης, οπότε είναι χαμηλή η πιθανότητα ύπαρξης δευτερεύουσας βλάβης.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα iRed

Μόλις γίνει διάγνωση της βλάβης είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην επισκευή της συσκευής σας. Θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και την διάρκεια της επισκευής και θα ακολουθήσουμε την επιθυμία σας.

Το τεχνικό μας προσωπικό είναι καταρτισμένο και ειδικευμένο στις ηλεκτρονικές συσκευές. Διαθέτουμε χρόνια εμπειρίας στον χώρο επισκευής φορητών συσκευών Apple και έχουμε αναλάβει αμέτρητες επισκευές για αλλαγή μπαταρίας iPod touch.

Οι χώροι επισκευής στα καταστήματα μας είναι ειδικά διαμορφωμένοι, για προσφέρουν την απαιτούμενη ασφάλεια αλλά και το ιδανικό περιβάλλον για κάθε επισκευή iPod touch 5.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα υψηλής ποιότητας και απόδοσης ΟΕΜ. Αυτά είναι ιδανικά για την αλλαγή μπαταρίας iPod touch 5. Η απόδοση της συσκευής σας θα είναι ίδια με την αρχική, όπως όταν την αγοράσατε.

Εάν βρίσκεστε μακριά μας ή δεν μπορείτε να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας, τότε σας προσφέρουμε την δυνατότητα να μας στείλετε την συσκευή σας μέσω κούριερ για την διευκόλυνση σας.