Επισκευή βρεγμένου iPod touch 5

Επισκευή βρεγμένου iPod touch 5
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

Ένα από τα πιο συνηθισμένα ατυχήματα που μπορούν να συμβούν στην αγαπημένη σας συσκευή, είναι το βρέξιμο ή η είσοδος υγρών στο εσωτερικό του αγαπημένου σας iPod touch 5.

Εάν κάτι παρόμοιο έχει συμβεί και σε εσάς, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Οδηγίες καταπολέμησης της υγρασίας:

  • Απενεργοποιήστε την συσκευή
  • Σκουπίστε τα εξωτερικά υγρά
  • Τυλίξτε την συσκευή με απορροφητικό χαρτί
  • Μην χρησιμοποιείτε πηγές θερμότητας για να στεγνώσετε την συσκευή. Υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης, που μπορεί να καταστρέψει την συσκευή.

Μην καθυστερείτε καθόλου και ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα μας για να αποφύγετε την ανεπανόρθωτη οξείδωση της πλακέτας.

Τι είναι η οξείδωση της πλακέτας

Η επαφή των μεταλλικών εξαρτημάτων της συσκευής με το νερό ή άλλα υγρά, προκαλεί την χημική αντίδραση της οξείδωσης. Τα υγρά πρέπει να απομακρυνθούν το ταχύτερο δυνατό ώστε να αποφευχθεί η διάβρωση της συσκευής. Αρκεί να έχουμε την συσκευή σας στα χέρια μας το ταχύτερο δυνατό.

Ελάτε άμεσα στο κοντινότερο κατάστημα iRed

Οι τεχνικοί μας θα ανοίξουν άμεσα την συσκευή σας και θα απομακρύνουν τα υγρά. Για να επιτευχθεί αυτό θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε ειδικά χημικά και καθαριστικά για να απομακρύνουμε τα υγρά, ανάλογα με τον τύπο τους. Κάνουμε χρήση της εξειδικευμένης μπανιέρας υπερήχων μεγάλης ισχύος, που διαθέτουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εκτός από τα υγρά αφαιρούμε και καθαρίζουμε τυχόν υπολείμματα.

Κόστος εργασίας

Το κόστος της εργασίας μπορεί να διαμορφωθεί από την επιτυχία ή όχι των προσπαθειών μας. Εάν έχετε ακολουθήσει τα βήματα της άμεσης αντίδρασης, η πιθανότητες επιτυχίας είναι εξαιρετικά υψηλές. Επιπρόσθετη χρέωση έχουν τα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστούμε για να αποκαταστήσουμε την λειτουργία της συσκευής σας. Για να έχετε μία πιο ακριβή ενημέρωση για το κόστος της επισκευής, θα χρειαστεί να γίνει έλεγχος της συσκευής σας από τους τεχνικούς μας.

Σε περίπτωση που είστε μακριά από τα καταστήματα μας ή δεν έχετε τον χρόνο να μας επισκεφτείτε, μπορείτε να μας αποστείλετε την συσκευή σας μέσω κούριερ, από όλη την Ελλάδα.