Επισκευή iPod 5G

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το νέο iPod touch 5 είναι μέρος της πιο δραστικής ανανέωσης των φορητών συσκευών αναπαραγωγής πολυμέσων της Apple, από το ξεκίνημα της σειράς. Η μεγάλη οθόνη και η εξαιρετική κάμερα κάνουν το iPod touch άξιο αντικαταστάτη κάθε φορητής ψηφιακής κάμερας. Η συσκευή διαθέτει επαρκή χωρητικότητα για να καλύψει τις ανάγκες σας και θέτει στην διάθεση σας πληθώρα εξυπηρετικών εφαρμογών.

Εγγυημένη επισκευή iPod touch 5

Όπως κάθε άλλη ηλεκτρονική συσκευή έτσι και το iPod touch 5 είναι πιθανό να πάθει κάποια βλάβη και να χρειαστεί επισκευή. Δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στο iRed για άμεση και εγγυημένη επισκευή iPod touch 5.

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Οι τεχνικοί του iRed έχουν εξειδικευμένες γνώσεις πάνω σε όλες τις συσκευές της Apple. Πέραν της τεχνογνωσίας όμως, η επισκευή iPod touch 5 απαιτεί εμπειρία στο αντικείμενο. Οι τεχνικοί μας έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία μέσα από τα πολλά χρόνια παρουσίας στον χώρο των επισκευών iPod touch.

Κορυφαία ΟΕΜ ανταλλακτικά

Για να εγγυηθούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε επισκευής, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ΟΕΜ ανταλλακτικά της αγοράς. Αυτά προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και είναι αντίστοιχα του υψηλού επιπέδου της εργασίας μας.

Εγγύηση εργασίας επισκευής

Όλες οι εργασίες επισκευής που αναλαμβάνουμε στο iRed συνοδεύονται από εγγύηση εργασίας αλλά και ανταλλακτικού, όταν το ανταλλακτικό είναι δικό μας. Είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε ασυναγώνιστα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Κάλυψη πανελλαδικά

Είναι πολύ πιθανό λόγω απόστασης να μην μπορείτε να έρθετε σε ένα από τα καταστήματα μας. Ακόμη ίσως να έχετε έλλειψη ελεύθερου χρόνου και θέλετε να επισκευάσετε την συσκευή σας το ταχύτερο δυνατό.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, σας προσφέρουμε την δυνατότητα να μας στείλετε την συσκευή σας με κούριερ, από όλη την Ελλάδα. Μόλις παραλάβουμε την συσκευή σας θα ξεκινήσουμε την διαδικασία επισκευής κανονικά:

  • Διάγνωση βλάβης
  • Ενημέρωση σας
  • Επισκευή βλάβης
  • Αποστολή επισκευασμένης συσκευής

Επικοινωνήστε άμεσα με το iRed ή ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας για να βρείτε λύση για την βλάβη της συσκευής σας.