Επισκευή home button iPod touch 4g

Επισκευή home button iPod touch 4g

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 36
  • Τιμή με ΦΠΑ 44.64
  • Χρόνος Επισκευής Ρωτήστε μας
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Η εξελιγμένη φορητή συσκευή iPod touch 4g έχει τον εξαιρετικό σχεδιασμό και τη χαρακτηριστική απλότητα των συσκευών της Apple. Αυτό παραμένει εξαιρετικά πρακτικό, χωρίς να έχει περιττά πλήκτρα στην επιφάνειά του.

Σίγουρα η μεγάλη οθόνη αφής βοηθάει πάρα πολύ στην πραγματοποίηση του προσεγμένου σχεδιασμού του iPod touch. Όμως το κεντρικό πλήκτρο είναι αυτό που κάνει τη χρήση της συσκευής πραγματικά φιλική προς το χρήστη.

Στην πραγματικότητα είναι το μόνο πλήκτρο της συσκευής που έχει άμεσο αντίκτυπο στην πλοήγηση και τη χρήση όλων των εγκατεστημένων εφαρμογών σας. Μία βλάβη του εσωτερικού μηχανισμού που διαθέτει το κεντρικό πλήκτρο θα δυσκόλευε πολύ τη χρήση.

Συμπτώματα βλάβης home button iPod touch 4g

Ο μηχανισμός αυτός είναι το home button του iPod touch 4g. Αν έχει πάθει βλάβη, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις ακόλουθες δυσλειτουργίες:

  • Περιοδική λειτουργία του πλήκτρου.
  • Δεν είναι ευαίσθητο στο πάτημα και χρειάζεται να ασκήσετε πίεση κατά το πάτημα.
  • Το πλήκτρο δεν αντιδρά στο πάτημά του.

Για να αντιμετωπίσετε τη βλάβη αυτή, χρειάζεται να κάνετε επισκευή home button iPod touch 4g.

Διαδικασία για την επισκευή home button iPod touch 4g

Η αποκατάσταση της βλάβης γίνεται ουσιαστικά με την αντικατάσταση του χαλασμένου μηχανισμού με έναν καινούργιο. Αυτή η επισκευή απαιτεί εμπειρία αλλά και τεχνικές γνώσεις, καθώς είναι αναγκαστική η αποσυναρμολόγηση της συσκευής, που περιλαμβάνει σε κάθε περίπτωση και την απόσπαση της οθόνης.

Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα iRed

Οι ειδικοί μας μπορούν να αναγνωρίσουν τη βλάβη ύστερα από ένα σύντομο έλεγχο του iPod touch 4g. Αν ο μηχανισμός του κεντρικού κουμπιού έχει βλάβη, θα χρειαστεί να προβούμε σε επισκευή home button iPod touch 4g.

Αρχικά θα αφαιρέσουμε με μεγάλη προσοχή τον ελαττωματικό μηχανισμό home button, για να εγκαταστήσουμε στη συνέχεια το καινούργιο ανταλλακτικό home button.

Τα ανταλλακτικά του iRed σε κάθε επισκευή home button iPod touch 4g είναι πάντα τα καλύτερα OEM που υπάρχουν στην αγορά. Φροντίζουμε να προσφέρουμε την ποιοτική μας τεχνική υποστήριξη στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.