Επισκευή dock connector iPod touch 4g

Επισκευή dock connector iPod touch 4g

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 36
  • Τιμή με ΦΠΑ 44.64
  • Χρόνος Επισκευής Ρωτήστε μας
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Το dock connector είναι η υποδοχή του καλωδίου σύνδεσης USB με τον υπολογιστή σας, που εξυπηρετεί και ως καλώδιο φόρτισης της φορητής σας συσκευής.

Μια βλάβη στις επαφές της υποδοχής μπορεί να έχει συνέπειες στη λειτουργικότητα του iPod touch 4g. Χρειάζεται προσοχή κατά τη χρήση της υποδοχής, ώστε να αποφεύγονται τα χτυπήματα που μπορούν να προκαλέσουν τη βλάβη. Αλλά ακόμη κι αν είστε αρκετά προσεκτικοί, η φυσιολογική φθορά της συσκευής από τη συνεχή της χρήση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως τα ακόλουθα:

  • Το iPod touch δεν φορτίζει κανονικά.
  • Η φόρτιση του iPod touch είναι αδύνατη.
  • Δεν γίνεται συγχρονισμός του iPod touch με το iTunes.
  • Δεν λειτουργούν τα αξεσουάρ του iPod touch.

Αν αντιμετωπίζετε τα παραπάνω προβλήματα η επισκευή dock connector iPod touch 4g είναι ο μόνος τρόπος για να αποκαταστήσετε τη βλάβη.

Διαδικασία για επισκευή dock connector iPod touch 4g

Η επισκευή dock connector iPod touch 4g είναι μία δύσκολη και απαιτητική εργασία. Χρειάζεται να ανοιχτεί το iPod touch για να υπάρξει πρόσβαση στο dock connector. Αυτό είναι συγκολλημένο πάνω στην κεντρική πλακέτα της συσκευής. Πρέπει να γίνει με επιμέλεια προσεκτική εργασία για την αποκόλληση του dock connector του iPod touch 4g.

Στη συνέχεια με την ίδια προσοχή πρέπει να γίνει ακριβής τοποθέτηση και εγκατάσταση του καινούργιου dock connector. Η εργασία αυτή απαιτεί εξειδικευμένο εξοπλισμό καθώς και υψηλού επιπέδου κατάρτιση και αρκετή εμπειρία.

Ελάτε άμεσα στα εργαστήρια iRed

Οι ειδικοί του iRed είναι άρτια καταρτισμένοι κι έχουν αναλάβει αναρίθμητες φορές με επιτυχία την επισκευή dock connector iPod touch 4g. Είμαστε διαθέσιμοι για να ελέγξουμε τη συσκευή σας και να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για τη διαδικασία της επισκευής dock connector iPod touch 4g.

Στις επισκευές μας κάνουμε πάντα χρήση των καλύτερων ΟΕΜ ανταλλακτικών που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Έχουμε φροντίσει να έχουμε τα πιο ανθεκτικά και αποδοτικά ανταλλακτικά και να είναι πλήρως συμβατά με το iPod touch 4g.

Επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές στις οποίες προσφέρονται οι εγγυημένα ποιοτικές επισκευές μας για το αγαπημένο σας iPod touch 4G.