Επισκευή button iPod touch 4g

Επισκευή button iPod touch 4g

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 36
  • Τιμή με ΦΠΑ 44.64
  • Χρόνος Επισκευής Ρωτήστε μας
  • Εγγύηση επισκευής 5 έτη

Η χρήση του αγαπημένου σας iPod γίνεται κατά βάση μέσω της μεγάλης οθόνης αφής που διαθέτει, όμως και το κεντρικό κουμπί είναι αναγκαίο για πολλές λειτουργίες. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που το κεντρικό σας πλήκτρο πάθει ζημιά;

Σίγουρα η χρηστικότητα του iPod touch 4g θα μειωθεί αισθητά και η μείωση θα είναι ανάλογη με το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκληθεί στο button.

Αίτια βλάβης button iPod touch 4g

Η πιο συχνή αιτία της βλάβης είναι το χτύπημα της συσκευής από κάποιο αντικείμενο ή κατά την πτώση του στο έδαφος.

Όμως δεν αποκλείεται και η συνεχής χρήση της συσκευής να φθείρει το button, με αποτέλεσμα αυτό να πάθει ζημιά.

Σημάδια βλάβης button iPod touch 4g

Ένα χαλασμένο button διακρίνεται από τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Είναι σπασμένο ή ραγισμένο.
  • Έχει σημάδια και γρατσουνιές.
  • Περιοδικά το πλήκτρο μένει κολλημένο.
  • Έχει σφηνώσει στην οπή του.

Για να αποκατασταθεί η ζημιά, θα χρειαστεί να κάνετε επισκευή button iPod touch 4g.

Αντικατάσταση button iPod touch 4g

Η επισκευή button iPod touch 4g γίνεται με την αντικατάστασή του από ένα καινούργιο κεντρικό κουμπί. Θα χρειαστεί να βρείτε το κατάλληλο ανταλλακτικό καθώς και έμπειρους τεχνικούς, ικανούς να αναλάβουν τη διαδικασία επισκευής με επιτυχία.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα εργαστήρια iRed

Δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους ειδικούς του iRed. Θα διαπιστώσουμε άμεσα τη βλάβη, καθώς για την επιβεβαίωσή της δεν είναι αναγκαίο το άνοιγμα της συσκευής.

Για την επισκευή button iPod touch 4g όμως θα χρειαστεί να ανοίξουμε το iPod σας. Η διαδικασία αυτή είναι αρκετά απαιτητική, καθώς χρειάζεται εμπειρία, γνώση και επιμέλεια.

Η συνεχής κατάρτιση των πιστοποιημένων τεχνικών του iRed επιτρέπει να προσφέρουμε εγγυημένη επισκευή button iPod touch 4g.

Θα αφαιρέσουμε το χαλασμένο κουμπί και θα το αντικαταστήσουμε με ένα καινούργιο OEM button υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Το iPod σας θα επανακτήσει τη χαμένη του λειτουργικότητα αφού ολοκληρώσουμε την αποτελεσματική και οικονομική επισκευή button iPod touch 4g.