Επισκευή iPod 4G

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το iPod τέταρτης γενιάς σας έχει κυριολεκτικά μαγέψει: Οθόνη Retina υψηλής ανάλυσης και ποιότητας, δύο κάμερες, υποστήριξη FaceTime και μεγάλη χωρητικότητα, η οποία φτάνει τα 64 GB. Το λεπτότερο από τους προκατόχους του iPod 4G σας ακολουθεί παντού.

ired: τεχνική υποστήριξη για το iPod 4G

Όπως κάθε ηλεκτρονική συσκευή, το iPod 4G μπορεί κάποια στιγμή να υποστεί κάποια βλάβη. Καθώς πρόκειται για μια πανάκριβη συσκευή, αξίζει να φροντίσετε για την επισκευή της. Το ired είναι το υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο στο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε χωρίς δεύτερη σκέψη για τυχόν βλάβη ή δυσλειτουργία του iPod 4G. Γιατί να μας προτιμήσετε;

Τεχνογνωσία, ταχύτητα, ποιότητα επισκευής ired

Τα εργαστήρια ired είναι πλήρως εξοπλισμένα από κάθε άποψη. Οι τεχνικοί μας είναι από τους καλύτερους επαγγελματίες ηλεκτρονικούς στην αγορά με μεγάλη εμπειρία στην επισκευή iPod 4G και όχι μόνο. Πραγματοποιούμε κάθε επισκευή iPod 4G που μας αναθέτετε άμεσα, ώστε να σας παραδώσουμε το συντομότερο ένα απόλυτα λειτουργικό iPod.

Επαγγελματικός εξοπλισμός για δύσκολες επισκευές iPod 4G

Χάρη στον επαγγελματικό εξοπλισμό μας είμαστε στη διάθεσή σας για δύσκολες επισκευές iPod 4G, που άλλα εργαστήρια δεν είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας με επιτυχία. Ελάτε λοιπόν στο ired για:

  • Αλλαγή οθόνης & digitizer iPod 4G
  • Επισκευή βρεγμένου iPod 4G
  • Αλλαγή μπαταρίας iPod 4G
  • Επισκευή πίσω/μπρος κάμερας iPod 4G
  • Επισκευή button/home button iPod 4G

Αυτές και άλλες ακόμα επισκευές αποκαθιστώνται από τους τεχνικούς μας άμεσα και αποτελεσματικά στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Υψηλή ποιότητα ανταλλακτικών

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι κατ' αποκλειστικότητα καινούργια και ΟΕΜ, πάντα συμβατά με τη συσκευή σας. Έτσι διασφαλίζουμε την άψογη ξανά λειτουργία του iPod 4G σας σε βάθος χρόνου.

Φιλικές τιμές & πανελλαδική κάλυψη

Το ired δεν περιορίζεται στην Αττική, αλλά προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλη την Ελλάδα. Αν λοιπόν μένετε μακριά και δεν μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιο από τα καταστήματά μας, δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα που σας παρέχουμε για αποστολή/παραλαβή της συσκευής σας με κούριερ. Για τις άψογες υπηρεσίες μας και τις άριστες επισκευές iPod 4G διαθέτουμε επίσης τις πιο ανταγωνιστικές-φιλικές τιμές στην αγορά.