Αλλαγή μπαταρίας iPod touch 3g

Αλλαγή μπαταρίας iPod touch 3g

Χαρακτηριστικά επισκευής

Οι πολλές χρήσεις και δυνατότητες που έχει το iPod touch το έχουν καταστήσει αναγκαίο σε κάθε μας δραστηριότητα. Σίγουρα η εξυπηρέτηση που προσφέρει η συσκευή την καθιστά απαραίτητη σε καθημερινή βάση.

Βέβαια λογικό αποτέλεσμα της έντονης χρήσης είναι η μείωση της απόδοσης της μπαταρίας σας. Μια βλάβη εξαιρετικά ενοχλητική, καθώς είναι πιθανό η μπαταρία σας να κρατάει με δυσκολία μια με δύο ώρες.

Φαινόμενα βλάβης

Τα παρακάτω είναι τα γνωρίσματα της βλάβης της μπαταρίας iPod:

  • Μειωμένος χρόνος λειτουργίας.
  • Δεν φορτίζει το iPod.
  • Δεν ενεργοποιείται η συσκευή.

Σίγουρα, εάν σας παρουσιαστούν τα παραπάνω προβλήματα, η συσκευή σας πρέπει να ελεγχθεί και να διαπιστωθεί αν χρειάζεται να γίνει αλλαγή μπαταρίας iPod touch 3g.

Διαδικασία αλλαγής μπαταρίας iPod touch 3g

Οι ειδικοί μας θα αναγνωρίσουν αμέσως τη βλάβη και θα σας ενημερώσουν για αυτή. Η μόνη λύση για τη βλάβη αυτή είναι η αλλαγή μπαταρίας iPod touch 3g.

Τα ανταλλακτικά μας είναι πάντα απολύτως συμβατά με το αγαπημένο σας iPod touch 3g. Ακόμη η απόδοση της μπαταρίας είναι καλύτερη κι από την απόδοση της παλιάς σας μπαταρίας χαρίζοντάς σας περισσότερες ώρες χρήσης.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα iRed

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα φροντίσουν να σας εξυπηρετήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η συσκευή σας θα πρέπει να ανοιχτεί για να έχουμε πρόσβαση στο εσωτερικό της.

Θα γίνει αποσύνδεση και αφαίρεση της παλιάς μπαταρίας. Στη συνέχεια θα τοποθετηθεί η καινούργια μπαταρία.
Μετά την αλλαγή μπαταρίας iPod touch 3g θα γίνει έλεγχος της συσκευής σας, για να διαπιστωθεί η καλή της λειτουργία.

Επωφεληθείτε από την άκρως ανταγωνιστική τιμή στην οποία προσφέρουμε την αλλαγή μπαταρίας iPod touch 3g.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η συσκευή σας για εσάς και φροντίζουμε να ολοκληρώνουμε την επισκευή το γρηγορότερο δυνατόν, για να μη χρειαστεί να την αποχωριστείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα.