Επισκευή βρεγμένου iPod touch 3g

Επισκευή βρεγμένου iPod touch 3g
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

Το iPod touch 3g είναι μία από τις πιο εξελιγμένες φορητές συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων. Όπως κάθε άλλη ηλεκτρονική συσκευή, είναι πολύ ευαίσθητη στα υγρά. Ενδεχόμενο βρέξιμο της συσκευής μπορεί να είναι καταστροφικό γι' αυτήν.

Σε περίπτωση που η συσκευή σας έχει εκτεθεί κατά λάθος σε υγρασία, πρέπει να αντιδράσετε άμεσα, έτσι ώστε να αποφύγετε τη μόνιμη βλάβη του iPod.

Οδηγός άμεσης αντίδρασης

  • Απενεργοποιήστε άμεσα το iPod σας
  • Αφαιρέστε το από τη φόρτιση ή από τη σύνδεσή του με H/Y
  • Απομακρύνετε τα ακουστικά
  • Προσπαθήστε να τοποθετήσετε τη συσκευή αντίθετα από τη ροή του υγρού
  • Τυλίξτε το iPod με απορροφητικό χαρτί που θα συγκεντρώσει τα υγρά

Τα υγρά είναι πιθανόν να έχουν υπολείμματα που θα παραμείνουν στο εσωτερικό της συσκευής σας και θα χρειαστούν καθάρισμα με ειδικά καθαριστικά. Στην προκειμένη περίπτωση όμως πιο πολύ πρέπει να ανησυχείτε για τη συνύπαρξη ηλεκτρικού ρεύματος με τα υγρά. Μαζί μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη οξείδωση της πλακέτας.

Πώς γίνεται η επισκευή βρεγμένου iPod touch 3g

Αρχικά πρέπει να υπάρχει ειδικός εξοπλισμός, κατάλληλος για την επισκευή βρεγμένου iPod touch 3g. Έπειτα πρέπει ένας έμπειρος τεχνικός να ανοίξει το iPod σας και να επέμβει άμεσα.

Τα υγρά που υπάρχουν στο εσωτερικό πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα. Ακόμη, ανάλογα με το είδος του υγρού, πρέπει να γίνει χρήση ειδικών καθαριστικών για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων.

Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα iRed

Ένας από τους ειδικούς μας θα αναλάβει τη διάσωση του δικού σας iPod. H επισκευή βρεγμένου iPod touch 3g είναι μια απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία.

Οι τεχνικοί μας μπορούν να υπολογίσουν το χρόνο που θα απαιτηθεί για την επισκευή. Φροντίζουμε πάντα να έχουμε τα εργαστήριά μας εξοπλισμένα με τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό για την επισκευή βρεγμένου iPod touch 3g.

Αφού σιγουρευτούμε ότι η υγρασία έχει αφαιρεθεί πλήρως από τη συσκευή σας και πριν σας την επιστρέψουμε, θα κάνουμε έλεγχο για τη σωστή της λειτουργία.

Δώστε προσοχή: Όσο πιο γρήγορα μας φέρετε το iPod σας, τόσο πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να πετύχουμε την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης.