Το iPod 3G είναι η συσκευή που έχει κατακτήσει μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού το οποίο θέλει όλες τις δυνατότητες που προσφέρει ένα iPhone, χωρίς όμως το τηλέφωνο και τον τηλεφωνικό λογαριασμό κάθε μήνα. Η έντονη χρήση της "μαγικής" αυτής συσκευής είναι πολύ πιθανό ωστόσο να επιφέρει κάποια στιγμή κάποια βλάβη ή ζημιά η οποία θα σας στερήσει τις αγαπημένες σας εφαρμογές.

Εδώ αναλαμβάνει το ρόλο του το iRed. Το iRed είναι το επισκευαστικό κέντρο που κερδίζει με ταχύ ρυθμό έδαφος στις προτιμήσεις σας, κι αυτό όχι τυχαία. Τα πλεονεκτήματα στα οποία στηρίζουμε το πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχών επισκευών μας είναι πολλά και σημαντικά:

Αξιόπιστη επισκευή iPod 3G

Τα iRed είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και επανδρώνεται από ομάδα καταρτισμένων κι επαγγελματιών τεχνικών. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε στους πελάτες μας τη σιγουριά ότι η επισκευή iPod 3G που θα μας αναθέσουν θα γίνει σωστά και γρήγορα, ενώ παράλληλα το αποτέλεσμα της εργασίας μας θα αντέξει στο χρόνο. Όπλα μας επίσης ο διαγνωστικός κι επαναληπτικός έλεγχος που διεξάγουμε πριν και μετά την επισκευή iPod 3G.

Ελάτε λοιπόν άμεσα για:

  • Αλλαγή οθόνης LCD, digitizer ή και ολική επισκευή οθόνης iPod 3G
  • Αλλαγή μπαταρίας iPod 3G
  • Επισκευή button/home button iPod 3G
  • Επισκευή βρεγμένου iPod 3G

ΟΕΜ ανταλλακτικά και απόλυτα φιλικές τιμές

Η άριστη επισκευή iPod 3G που σας προσφέρουμε στο iRed στηρίζεται, εκτός από τους επαγγελματίες τεχνικούς και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό μας, στα ποιοτικά κι ανθεκτικά ΟΕΜ ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε. Δεν κάνουμε παζάρια στην ποιότητα στις επισκευές που αναλαμβάνουμε, αφού δεν αποσκοπούμε σε μια εφήμερη σχέση με τους πελάτες μας. Αντίθετα, στόχος μας είναι να γίνουμε η μόνιμη τεχνική σας υποστήριξη για κάθε πρόβλημα που θα προκύψει με το iPod 3G αλλά και κάθε ηλεκτρονική συσκευή σας. Όσο για τις τιμές μας, είναι πάντα από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς.

Αποστολή/παραλαβή σε όλη την Ελλάδα

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα που σας δίνουμε για αποστολή και παραλαβή της συσκευής σας μέσω κούριερ και στείλτε μας το iPod 3G σας σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν κατοικείτε.