Επισκευή home button iPod touch 2g

Επισκευή home button iPod touch 2g

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 36
  • Τιμή με ΦΠΑ 44.64
  • Χρόνος Επισκευής Ρωτήστε μας
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Αν και ο βασικός τρόπος χειρισμού της συσκευής σας iPod είναι μέσω της ευαίσθητης οθόνης αφής που διαθέτει, για πολλές από τις λειτουργίες του είναι απαραίτητη η χρήση του κεντρικού κουμπιού που διαθέτει.

Η πιο πιθανή περίπτωση βλάβης είναι αυτή του εσωτερικού μηχανισμού του κεντρικού κουμπιού. Αυτή μπορεί να συμβεί από τη συχνή χρήση της συσκευής και από τη φθορά της. Ακόμη όμως μπορεί κάποιο χτύπημα ή πτώση να έχει ως αποτέλεσμα τη βλάβη του home button.

Συμπτώματα βλάβης home button iPod touch 2g

Σε περίπτωση που το home button έχει βλάβη, θα έχετε να αντιμετωπίσετε τις ακόλουθες δυσλειτουργίες του iPod σας:

  • Το κεντρικό κουμπί λειτουργεί περιοδικά.
  • Είναι αναγκαία η άσκηση ισχυρής πίεσης για να λάβει την εντολή σας.
  • Το κεντρικό κουμπί έχει σταματήσει να δουλεύει.

Πώς γίνεται η επισκευή home button iPod touch 2g

Η επισκευή του εσωτερικού μηχανισμού του κεντρικού κουμπιού γίνεται με το άνοιγμα της συσκευής iPod. Πρέπει να υπάρξει πρόσβαση στην τοποθεσία του κι αυτός πρέπει να αφαιρεθεί. Στη θέση του παλιού μηχανισμού θα εγκατασταθεί ένας καινούργιος που θα αποκαταστήσει τη βλάβη.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα εργαστήρια του iRed

Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν άμεσα. Θα ελέγξουμε το iPod σας, για να επιβεβαιώσουμε τη βλάβη. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε επακριβώς για το χρόνο που θα απαιτήσει η επισκευή home button iPod touch 2g.

Τα εργαστήριά μας είναι ειδικά διαμορφωμένα για να αποτελέσουν κατάλληλο περιβάλλον για την επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών. Οι ειδικοί μας έχουν επιλέξει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Τέλος, είναι σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα κάθε επισκευής. Γι' αυτό το λόγο και χρησιμοποιούμε διαλεγμένα ΟΕΜ ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας. Κερδίστε ξανά τη χρηστικότητα του iPod σας με την οικονομική και αποτελεσματική επισκευή home button iPod touch 2g.