Αλλαγή digitizer iPod touch 2g

Αλλαγή digitizer iPod touch 2g

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 36
  • Τιμή με ΦΠΑ 44.64
  • Χρόνος Επισκευής Ρωτήστε μας
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime

Το εξελιγμένο φορητό gadget αναπαραγωγής πολυμέσων είναι εξοπλισμένο με μια εξαιρετικά ευαίσθητη οθόνη αφής. Με τη χρήση της αφής και μόνο μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και στο μενού της συσκευής σας.

Η οθόνη αφής όμως, εκτός από ευαίσθητη στο άγγιγμά σας, είναι δυστυχώς και ευαίσθητη στα χτυπήματα.

Συμπτώματα βλάβης digitizer iPod touch 2g

Αν έχετε μεταφέρει το iPod σας χωρίς να το έχετε προφυλάξει και αυτό έχει χτυπηθεί, είναι πιθανό να έχει βλάβη στο digitizer του.

Ακόμη και η φυσιολογική φθορά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία της οθόνης αφής, όμως τα χτυπήματα και οι πτώσεις είναι ο πιο συχνός λόγος βλάβης.

Μια χαλασμένη οθόνη αφής έχει τα εξής γνωρίσματα:

  • Έχει εμφανή σημάδια από σπάσιμο ή ράγισμα της γυάλινης επιφάνειας.
  • Κάποια σημεία στην οθόνη αφής είναι νεκρά, δεν λειτουργούν στο άγγιγμά σας.
  • Μερικές φορές η αφή δεν λειτουργεί άμεσα.
  • Το iPod εκτελεί διάφορες εντολές από μόνο του.

Σίγουρα οι παραπάνω δυσλειτουργίες είναι ικανές να προκαλέσουν μεγάλη δυσκολία στη χρήση του iPod σας. Η μόνη λύση είναι η αλλαγή digitizer iPod touch 2g.

Διαδικασία για την αλλαγή digitizer iPod touch 2g

Η βλάβη της οθόνης αφής πρέπει να διαγνωστεί από εξειδικευμένους τεχνικούς. Πρέπει πρώτα από όλα να αποκλειστεί η περίπτωση πιθανής βλάβης και στην πολύτιμη οθόνη LCD που βρίσκεται κάτω από το digitizer.

Αν επιβεβαιωθεί η βλάβη, θα χρειαστεί να γίνει αλλαγή digitizer iPod touch 2g. Η διαδικασία πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή, καθώς εάν ο τεχνικός δεν έχει επαρκή γνώση και εμπειρία, μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω βλάβη στη συσκευή σας.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα iRed

Οι ειδικοί μας είναι στη διάθεσή σας για την ανάληψη της απαιτητικής εργασίας για την αλλαγή digitizer iPod touch 2g. Τα ΟΕΜ ανταλλακτικά που έχουμε διαλέξει είναι εξαιρετικής ποιότητας και απόδοσης, συμβατά με το iPod σας. Και πάντα οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας προσφέρονται στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Φροντίζουμε ακόμη η αλλαγή digitizer iPod touch 2g να γίνει το ταχύτερο δυνατό, για να μη σας λείψει η αγαπημένη σας συσκευή.