Αλλαγή μπαταρίας iPod touch 2g

Αλλαγή μπαταρίας iPod touch 2g

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 36
  • Τιμή με ΦΠΑ 44.64
  • Χρόνος Επισκευής Ρωτήστε μας
  • Εγγύηση επισκευής 1 έτος

Οι εξελιγμένες φορητές συσκευές αναπαραγωγής δεν δέχονται συμβατικές μπαταρίες που χρειάζονται αλλαγή κάθε μέρα. Η τεχνολογία μάς επιτρέπει να έχουμε μια μεγάλη και αποδοτική επαναφορτιζόμενη μπαταρία μέσα στη συσκευή μας. Πέραν της καλύτερης απόδοσης της μπαταρίας και της αύξησης του χρόνου λειτουργίας της συσκευής, εξοικονομούμε χρήματα, καθώς δεν χρειάζεται να αγοράζουμε μπαταρίες κάθε μέρα.

Όμως κάποια στιγμή είναι λογικό η απόδοση της μπαταρίας σας να αρχίσει να φθίνει. Τότε θα χρειαστείτε αλλαγή μπαταρίας iPod touch 2g. Η διαδικασία αυτή όμως χρειάζεται τεχνικές γνώσεις για να πραγματοποιηθεί, καθώς δεν υπάρχει πρόσβαση στο εσωτερικό της συσκευής χωρίς αυτή να αποσυναρμολογηθεί.

Ενδείξεις για ανάγκη αλλαγής μπαταρίας iPod touch 2g

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την απόδοση της μπαταρίας του iPod, ίσως πρέπει να προχωρήσετε σε αλλαγή μπαταρίας iPod touch 2g. Συγκεκριμένα τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε είναι τα παρακάτω:

  • Ένας κύκλος φόρτισης δεν μπορεί να τροφοδοτήσει τη συσκευή για περισσότερο από μία-δύο ώρες.
  • Η μπαταρία δεν δέχεται καθόλου φόρτιση και είτε είστε αναγκασμένοι να την κρατάτε στη φόρτιση συνεχώς είτε
  • αυτή είναι αδύνατο να τεθεί σε λειτουργία.

Τεχνική υποστήριξη για αλλαγή μπαταρίας iPod touch 2g

Οι έμπειροι τεχνικοί του iRed έχουν τις κατάλληλες γνώσεις για να αφαιρέσουν την παλιά σας μπαταρία και να την αντικαταστήσουν επιτυχώς με μία καινούργια.

Τα πιο δύσκολα βήματα της εργασίας αυτής είναι το άνοιγμα της συσκευής καθώς και το κλείσιμό της. Αν η συσκευή ανοιχτεί από κάποιον που δεν γνωρίζει την αρχιτεκτονική του εσωτερικού σχεδιασμού της συσκευής, μπορεί να προκαλέσει ζημιά στα ευαίσθητα καλώδια και εξαρτήματα του iPod.

Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα iRed

Το iPod σας θα ανοιχτεί σε ειδικό περιβάλλον στα εργαστήριά μας. Η απόσπαση της παλιάς μπαταρίας θα γίνει με προσοχή και ασφάλεια. Στη συνέχεια θα εγκαταστήσουμε την καινούργια σας μπαταρία. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι επιλεγμένα από τους ειδικούς μας. Είναι πάντα ποιοτικά και αποδοτικά ΟΕΜ ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών.

Το αποτέλεσμα της εργασίας για αλλαγή μπαταρίας iPod touch 2g θα σας καταπλήξει, καθώς η συσκευή σας θα είναι πιο αποδοτική από ό,τι όταν ήταν καινούργια.