Επισκευή iPod 2G

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Το iPod 2G είναι η συσκευή της Apple που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός iPhone χωρίς το τηλέφωνο. Σας έχει γίνει λοιπόν απαραίτητο με τις δεκάδες εφαρμογές και χρήσεις του. Τι γίνεται όμως αν κάποια μέρα σας πέσει ή χαλάσει κάποιο εξάρτημά του και πάψει να λειτουργεί ή δυσλειτουργεί;

Κανένα άγχος. Το iRed είναι στη διάθεσή σας για σημαντικές εργασίες που αφορούν την επισκευή iPod 2G. Δεν έχετε παρά να φέρετε τη συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματά μας, όπου θα δώσουμε άμεση λύση στο πρόβλημά μας.

Χάρη στην τεχνογνωσία και τη μεγάλη εμπειρία των τεχνικών μας, καθώς και στον άριστο και πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό μας, αναλαμβάνουμε και δύσκολες εργασίες για την επισκευή iPod 2G. Συγκεκριμένα:

  • Επισκευή βρεγμένου iPod 2G (με την μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος)
  • Αλλαγή οθόνης LCD iPod 2G (πρόκειται για τη γυάλινη οθόνη του iPod 2G)
  • Αλλαγή digitizer iPod 2G (δηλαδή της οθόνης αφής του iPod 2G)

OEM ανταλλακτικά & εγγύηση καλής εργασίας

Το iRed είναι ένα επαγγελματικό εργαστήριο που έχει στόχο να ικανοποιήσει κάθε χρήστη iPod 2G, ώστε να επιλέγει πάντα το εργαστήριό μας για την επισκευή των ηλεκτρονικών συσκευών του. Γι' αυτό και δεν κάνουμε "εκπτώσεις" στην ποιότητα της εργασίας μας. Πραγματοποιούμε κάθε επισκευή iPod 2G αποκλειστικά με ΟΕΜ ποιοτικά ανταλλακτικά, τα οποία θα εξασφαλίσουν την άριστη αποκατάσταση της λειτουργίας της συσκευής σας και, το βασικότερο, θα αντέξουν στο χρόνο.

Ασυναγώνιστες τιμές & πανελλαδική κάλυψη

Οι τιμές είναι πραγματικά από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς. Πρόκειται για ένα συνδυασμό άριστης επισκευής iPod 2G, φιλικών τιμών και άψογης εξυπηρέτησης από το πάντα ενημερωμένο προσωπικό μας που δεν θα βρείτε αλλού.

Στείλτε μας λοιπόν τη συσκευή σας, αν δεν μπορείτε να τη φέρετε οι ίδιοι σε ένα από τα καταστήματά μας, ταχυδρομικώς μέσω κούριερ. Θα επισκευάσουμε το iPod 2G και θα σας το στείλουμε το συντομότερο πίσω με τον ίδιο τρόπο, λειτουργικό σαν καινούργιο!