Επισκευή iPod

Άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένη επισκευή iPod Touch. Σας περιμένουμε σε ένα από τα 9 εργαστήρια ired στο Λεκανοπέδιο της Αττικής

Εξειδικευμένη επισκευή iPod touch μόνο από έμπειρους τεχνικούς!

Όπως κάθε ηλεκτρονική συσκευή, έτσι και το iPod touch είναι δυνατό να υποστεί κάποια βλάβη. Μάλιστα είναι αναμενόμενο, αφού το έχετε πάντα μαζί σας - στη δουλειά, στα ταξίδια, στις διακοπές. Οι πιο συνηθισμένες βλάβες είναι η θραύση της οθόνης αφής και του digitizer αν σας πέσει κατά λάθος, όπως και η βλάβη που προέρχεται από την πτώση του iPod touch σε νερό ή και στη θάλασσα. Εξάλλου, το iPod σας είναι άχρηστο αν παρουσιάσει πρόβλημα στο jack cable, που είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία του ηχείου και των ακουστικών, αφού τότε δεν μπορείτε να αναπαράγετε πια τη μουσική σας.

Το ired αναλαμβάνει να αποκαταστήσει αυτές και πολλές άλλες ακόμα επισκευές στα μοντέλα iPod touch 2ης, 3ης, 4ης και 5ης γενιάς.

Γιατί στο ired;

Τα κίνητρα που σας δίνουμε για να μας προτιμήσετε είναι πολλά και ισχυρά. Καταρχήν, είμαστε επισκευαστικό κέντρο με μακρόχρονη εμπειρία στην επισκευή iPod touch. Οι τεχνικοί μας είναι απόλυτα καταρτισμένοι και αδειούχοι ηλεκτρονικοί, με μεγάλη πείρα στη συσκευή iPod touch. Ο διαγνωστικός έλεγχος που πραγματοποιούμε όταν παραλάβουμε τη συσκευή σας μας επιτρέπει να εντοπίσουμε με απόλυτη ακρίβεια τη βλάβη του, ενώ ο επαναληπτικός έλεγχος που διεξάγουμε μετά την ολοκλήρωση της επισκευής iPod touch διασφαλίζει το ποιοτικό αποτέλεσμα της εργασίας μας. Έπειτα, τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι πάντα καινούργια εξαρτήματα, δοκιμασμένα για την αντοχή τους.

Πανελλαδική παραλαβή/παράδοση & αξιοπιστία

Από τα δυνατά σημεία του ired είναι η ταχύτητα εξυπηρέτησης που σας παρέχουμε. Αν δεν μπορείτε να φέρετε τη συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματά μας, δεν έχετε παρά να μας τη στείλετε μέσω κούριερ. Θα ολοκληρώσουμε την επισκευή iPοd το ταχύτερο δυνατόν και θα σας στείλουμε ξανά με κούριερ τη συσκευή σας πριν καταλάβετε την έλλειψή της. Κι όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές πάντα τιμές της αγοράς και με εγγύηση καλής εργασίας. Επικοινωνήστε άμεσα με το εξυπηρετικό προσωπικό μας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να ακούσουμε το πρόβλημά σας και να σας καθοδηγήσουμε για την άμεση και σωστή αποκατάστατη της βλάβης του iPod touch.