Επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone XS

Επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone XS

Χαρακτηριστικά επισκευής

Η επισκευή μητρικής πλακέτας είναι μία από τις πιο δύσκολες και πολύπλοκες διαδικασίες η οποία απαιτεί πείρα, γνώση και εξοπλισμό. Συνήθως όταν πρόκειται για την βλάβη της μητρικής πλακέτας οι περισσότεροι πιστεύουν ότι δεν επισκευάζεται και θέλει αλλαγή. Στα ired επισκευάζουμε την μητρική σας και την επιστρέφουμε στα χέρια σας πλήρως λειτουργική!

Η πολυπλοκότητα της επισκευής οφείλεται στο ότι όλα τα λειτουργικά μέρη της συσκευής είναι συνδεδεμένα πάνω της και για τον εντοπισμό του προβλήματος, αλλά και για την επισκευή της απαιτούνται τα απαραίτητα εργαλεία και εξοπλισμός.

Συμπτώματα βλάβης

Για να διαπιστώσετε οτι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στην συσκευή σας ευθύνεται στην μητρική πλακέτα, μπορεί να παρατηρήσετε μία από τις ακόλουθες ενδείξεις:

  • H οθόνη δεν εμφανίζει τα απαραίτητα στοιχεία
  • H οθόνη δεν αποκρίνεται ακόμα και μετά από αντικατάσταση της
  • Η συσκευή δεν λειτουργεί
  • Η συσκευή δεν φορτίζει
  • Το σήμα δικτύου είναι ασθενές
  • Η κάμερα ή το μικρόφωνο δεν ανταποκρίνονται ακόμη και μετά από επισκευή

Αντιμετώπιση βλάβης

Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα ired. Μόλις αναλάβουμε την επισκευή της μητρικής σας πλακέτας, ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα διεξάγει τον απαραίτητο έλεγχο ώστε να διαπιστωθεί η βλάβη και να προχωρήσει στην επισκευή της.

Στα καταστήματα ired διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εργαστήρια, πλήρως εξοπλισμένα ώστε να αναλαμβάνουμε όλες τις επισκευές επιτυχημένα με ασφάλεια, προσοχή και να μπορούμε να σας προσφέρουμε την εγγύηση μας.

Σε περίπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε ένα κατάστημα, σας παρέχουμε την δυνατότητα να στείλετε την συσκευή σας σε εμάς εντελώς δωρεάν μέσω κούριερ από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. 

Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας, μέσω τηλεφώνου ή μέσα από την υπηρεσία Live Chat για οποιαδήποτε απορία σας!