Επισκευή iPhone XS

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Αμεση και εγγυημένη επισκευή iPhone XS! Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας για άμεση εξυπηρέτηση και service μόλις σε 20 λεπτά ή στείλτε την συσκευή σας μέσω courier εντελώς δωρεάν!

 

Οι πιο συνηθισμένες βλάβες - επισκευές σε iPhone XS είναι:

  • Αντικατάσταση οθόνης iPhone XS

  • Επισκευή βρεγμένης συσκευής iPhone XS

  • Αντικατάσταση μπαταρίας iPhone XS

  • Επισκευή Lightning Connector iPhone XS

 

Αξιόπιστη επισκευή iPhone XS

Επισκευές για το iPhone XS άμεσα και εγγυημένα! Αν χρειάζεστε ταχεία και ποιοτική εξυπηρέτηση για την επισκευή της συσκευής σας, τότε τα καταστήματα ired είναι ο προορισμός σας!

 

‘Εμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικο προσωπικό

Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας έπειτα από χρόνια εμπειρίας στην επισκευή κάθε τυπου βλάβης iPhone, θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε η συσκευή σας να επανέλθει στην καλύτερη της κατάσταση!

Πανελλαδική κάλυψη

Εξυπηρετούμε σε όλα τα μέρη της Ελλάδας εύκολα και γρήγορα! Οπουδήποτε βρίσκεστε ακόμα και αν δεν υπάρχει κατάστημα ired στην περιοχή σας, μπορείτε να αποστείλετε εύκολα και γρήγορα την συσκευή σας για επισκευή εντελώς δωρεάν, μέσω της εταιρείας  courier που συνεργαζόμαστε και στο τέλος της επισκευής την παραλαμβάνετε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή μέσω του live chat και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!

Ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας

Στα καταστήματα ired προσφέρουμε πάντα υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά καθώς πάντα φροντίζουμε να τα επιλέγουμε με βάση την κορυφαία τους ποιότητα και την υψηλή τους απόδοση, έτσι ώστε κάθε επισκευή μας να σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής!

Εγγυημένες εργασίες

Εγγύηση σε όλες τις επισκευές μας! Στα ired θέλουμε να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά καθώς σε κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε για το καλύτερο και σας προσφέρουμε εγγύηση για κάθε επισκευή που κάνουμε για σημαντικό χρονικο διάστημα, ανάλογο της εκάστοτε εργασίας.