Επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone XS Max

Επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone XS Max

Χαρακτηριστικά επισκευής

Για την επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone XS Max, επισκεφτείτε ένα από τα υπερσύγχρονα εργαστήρια ired και επωφεληθείτε από τα υπερσύγχρονα εργαστήρια, το εξειδικευμένο προσωπικό και τις χαμηλές τιμές μας!

Συμπτώματα βλάβης

Η επισκευή της μητρικής πλακέτας είναι η πιο πολύπλοκη επισκευή του iPhone XS Max, πρόκειται για τον “εγκέφαλο” της συσκευής αφού σε αυτήν στηρίζονται όλες οι λειτουργίες του κινητού. Μία βλάβη στην λειτουργία της μητρικής πλακέτας μπορεί να επηρεάσει την γενική εικόνα ολόκληρης της συσκευής.

Οι ενδείξεις οι οποίες μπορούν να σημάνουν πως έχετε πρόβλημα στην μητρική πλακέτα είναι πάρα πολλές, μερικές από αυτές είναι:

  • Η οθόνη δεν ανάβει καλά ακόμη και μετα απο αλλαγή
  • Η συσκευή δεν ενεργοποιείται 
  • Η υποδοχή της μητρικής πλακέτας έχει εμφανή φθορά
  • Η συσκευή δεν φορτίζει και μετά από την αλλαγή της θύρας lightning
  • Το σήμα GSM είναι χαμηλό
  • Η συσκευή δεν συνδέεται στο WiFi
  • H κάμερες δεν λειτουργούν σωστά μετά από αντικατάσταση

Αν ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω πέσουν στην αντίληψη σας, τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να χρειαστείτε επισκευή της μητρικής πλακέτας iPhone XS Max. 

Αντιμετώπιση βλάβης 

Πολλοί πιστεύουν ότι εάν χαλάσει η μητρική πλακέτα δεν επισκευάζεται και θέλει αλλαγή, εμείς στα ired σας την επισκευάζουμε και την επιστρέφουμε στα χέρια σας πλήρως λειτουργική. Επιλέξτε τους τεχνικούς του ired για σίγουρο και εγγυημένο αποτέλεσμα!

Μόλις παραλάβουμε την συσκευή σας θα διεξάγουμε ένα διαγνωστικό τεστ, ώστε να γίνει αντιληπτή η αιτία του προβλήματος και να εντοπίσουμε ποια εξαρτήματα χρειάζονται αντικατάσταση. Το κόστος επισκευής θα εξαρτηθεί απο το ποια εξαρτήματα θα χρειαστούν αλλαγή.