Επισκευή μητρικής πλακέτας σε iPhone XR

Επισκευή μητρικής πλακέτας σε iPhone XR

Χαρακτηριστικά επισκευής

Η επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone XR, είναι μία από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές επισκευές. H πολυπλοκότητα αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι όλα τα λειτουργικά μέρη της συσκευής είναι συνδεδεμένα πάνω της. Στα ired μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή της μητρικής σας, εφόσον οι τεχνικοί μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία ακόμα και στις πιο πολύπλοκες επισκευές Apple. 

Τα εργαστήρια μας, διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, εργαλεία και αντιστατικούς πάγκους εργασίας, έτσι ώστε να φροντίσουμε για την επισκευή του iPhone XR σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μπορούμε να εγγυηθούμε την επισκευή της. 

Συμπτώματα βλάβης

Κάθε λειτουργικό μέρος του iPhone XR, εξαρτάται από την μητρική πλακέτα. Μία βλάβη στην πλακέτα, μπορεί να προκαλέσει πολλά λειτουργικά προβλήματα στην συσκευή σας. Πολλοί πιστεύουν ότι εάν χαλάσει η μητρική πλακέτα δεν επισκευάζεται και θέλει αλλαγή, εμείς στα ired σας την επισκευάζουμε και την επιστρέφουμε στα χέρια σας πλήρως λειτουργική.

Για να διαπιστώσετε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στην συσκευή σας ευθύνεται στην μητρική πλακέτα, θα πρέπει να παρατηρήσετε ένα από τα παρακάτω: 

  • H οθόνη δεν εμφανίζει τα απαραίτητα στοιχεία
  • H οθόνη δεν αποκρίνεται ακόμα και μετά από αντικατάσταση της
  • Η συσκευή δεν λειτουργεί
  • Η συσκευή δεν φορτίζει
  • Το σήμα δικτύου είναι ασθενές
  • Η κάμερα ή το μικρόφωνο δεν ανταποκρίνονται ακόμη και μετά από επισκευή

Αν επιχειρήσατε να αλλάξετε ένα από τα παραπάνω προβληματικά εξαρτήματα και δεν αποκαταστάθηκε η βλάβη τότε ενδέχεται να χρειάζεται επισκευή μητρικής πλακέτας του iPhone XR.

Αντιμετώπιση βλάβης

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας. Μόλις πάρουμε την συσκευή σας στα χέρια μας ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας θα διεξάγει έναν λειτουργικό έλεγχο της συσκευής σας ελέγχοντας 24 σημεία, μόλις εντοπιστεί το πρόβλημα στην μητρική σας πλακέτα, θα σπευσουμε στην επιδιόρθωση της. 

Σε περίπτωση που δεν έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας σας δίνουμε την δυνατότητα να αποστείλετε εντελώς δωρεάν την συσκευή σας για επισκευή.