Επισκευή iPhone XR

* Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Εμφάνιση περισσότερων...

Άμεση και οικονομική επισκευή για το iPhone XR σε μόλις 20 λεπτά! 

Αξιόπιστη επισκευή του iPhone XR σας!

Έπειτα από πολυετή εμπειρία στην επισκευή iPhone τα ired είναι ο κατάλληλος προορισμός αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το iPhone XR σας!  Εγγυημένη επισκευή σε μόλις 20 λεπτά γρήγορα και αποτελεσματικά!

Μερικές απο τις επισκευές iPhone XR που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Επισκευή ακουστικού iPhone XR

  • Επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone XR

  • Επισκευή αισθητήρα εγγύτητας iPhone XR

  • Αλλαγή πίσω όψης iPhone XR

  • Αλλαγή οθόνης iPhone XR

  • Επισκευή ακουστικού iPhone XR

‘Εμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί

Η τεχνική ομάδα των καταστημάτων ired έχει πάντα στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατόν εξυπηρέτηση στον πελάτη, είτε πρόκειται για κάποια βλάβη στην συσκευή σας είτε έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την χρήση της μπορούμε να σας βοηθήσουμε! Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας αποτελούν εγγύηση για την κάθε επισκευή που αναλαμβάνουμε!

Ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας

Στα ired κύριο μέλημα μας είναι η υψηλή ποιότητα και απόδοση των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε. Πάντα επιλέγουμε με προσοχή τα καλύτερα ανταλλακτικα της αγοράς και παράλληλα αναλαμβάνουμε την εγγύηση των εργασιών που κάνουμε.

Εγγυημένες εργασίες

Απο την πρώτη στιγμή που παραλαμβάνουμε την συσκευή σας διεξάγονται οι απαραίτητοι έλεγχοι ώστε να γίνει ο εντοπισμός του προβλήματος που αντιμετωπίζετε, έτσι ώστε να αποφασίσουμε για την σωστή πορεία επισκευής της συσκευής σας! Σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τα άριστης ποιότητας ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε κάθε επισκευή μας στοχεύει στο καλύτερο δυνατό εμφανισιακό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Δωρεάν αποστολή και παράδοση 

Για οποιοδήποτε πρόβλημα και να αντιμετωπίζετε με το iPhone XR σας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε ακόμη και αν δεν έχετε πρόσβαση σε ένα κατάστημα ired, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή του live chat και να αποστείλετε την συσκευή σας για επισκευή σε όποιο κατάστημα επιθυμείτε, εντελώς δωρεάν!