Επισκευή sensor cable iPhone SE

Επισκευή sensor cable iPhone SE

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Επισκευή sensor cable iPhone SE

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το sensor cable του iPhone SE, ελάτε στα εργαστήρια ired για άμεση και αποτελεσματική επισκευή.

Αν διαμένετε εκτός Αττικής, μπορείτε να στείλετε τη συσκευή σας με courier, εντελώς δωρεάν.

Συμπτώματα βλάβης

Το sensor cable είναι ο αισθητήρας του iPhone SE που αντιλαμβάνεται εάν η οθόνη της συσκευής καλύπτεται από μια επιφάνεια, όπως το πρόσωπό σας όταν μιλάτε, η τσέπη σας ή η θήκη σας. Σε αυτή την περίπτωση, η οθόνη απενεργοποιείται ώστε να μην δοθεί, κατά λάθος, κάποια εντολή.

Θα αντιληφθείτε ότι η συσκευή αντιμετωπίζει πρόβλημα με το sensor cable όταν εμφανιστούν τα παρακάτω:

  • Η οθόνη δεν απενεργοποιείται όταν κάνετε μια συνομιλία
  • Η οθόνη απενεργοποιείται τυχαία
  • Δεν γίνεται αυτόματο κλείδωμα όταν βάζετε τη συσκευή στην τσέπη σας
  • Η οθόνη μένει ανοιχτή όταν την απομακρύνετε από κάποια επιφάνεια

Αν συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι, θα χρειαστείτε επισκευή sensor cable iPhone SE.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για την επισκευή sensor cable iPhone SE θα χρειαστεί αποσυναρμολόγηση της συσκευής. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να εμπιστευτείτε τη συσκευή σας σε ένα έμπειρο τεχνικό προσωπικό.

Στα εργαστήρια ired, οι τεχνικοί μας διαθέτουν όλη την τεχνογνωσία και έχουν εμπειρία χιλιάδων επισκευών iPhone. Στους ειδικά διαμορφωμένους πάγκους, έχουν στη διάθεσή τους τα πιο απαραίτητα και εξελιγμένα εργαλεία τεχνολογίας.

Ελάτε στα εργαστήρια ired

Επιλέξτε το πλησιέστερο εργαστήριο ired και παραδώστε τη συσκευή σας στον υπάλληλο που θα σας υποδεχτεί. Θα χρειαστεί μόνο να του περιγράψετε τα συμπτώματα βλάβης και σύντομα θα ενημερωθείτε για το αν η συσκευή χρήζει επισκευής ή όχι.

Επωφεληθείτε από τις προσιτές μας τιμές και τις εγγυημένες υπηρεσίες μας. Τα ανταλλακτικά μας είναι όλα κορυφαίας ποιότητας και προσφέρουν υψηλή απόδοση και αντοχή στο αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω Live Support ή επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ένας τεχνικός μας είναι πάντα διαθέσιμος για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας εξηγήσει τη διαδικασία για την επισκευή sensor cable iPhone SE.