Αλλαγή πίσω όψης iPhone SE

Αλλαγή πίσω όψης iPhone SE

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 55
  • Τιμή με ΦΠΑ 68.2
  • Χρόνος Επισκευής 90 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Αλλαγή πίσω όψης iPhone SE

Αν χρειάζεστε άμεση και εγγυημένη αλλαγή πίσω όψης iPhone SE, ελάτε στα ired, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αν δεν μπορείτε να έλθετε αυτοπροσώπως, επιλέξτε τη λύση του courier και στείλτε τη συσκευή σας δωρεάν, από όπου κι αν βρίσκεστε.

Συμπτώματα βλάβης

Μετά από μια πτώση, είναι πιθανό η πίσω όψη του iPhone SE να στραβώσει ή να υποστεί βλάβη. Δώστε προσοχή γιατί ενδεχομένως να εντοπίσετε τα παρακάτω:

  • Γρατσουνιές
  • Ράγισμα
  • Σπάσιμο
  • Στραβή πίσω όψη

Εάν συντρέχει έστω και ένας από τους παραπάνω λόγους, θα χρειαστεί άμεση επισκευή πίσω όψης iPhone SE.

Αντιμετώπιση της βλάβης

Αν συντρέχει πρόβλημα φθαρμένης, σπασμένης ή ραγισμένης πίσω όψης του iPhone SE, τότε θα χρειαστεί άμεση αντικατάσταση του χαλασμένου εξαρτήματος. Η πίσω όψη είναι ένα από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα του iPhone SE αφού εκεί στηρίζονται όλα τα υπόλοιπα μέρη του τηλεφώνου. Σε περίπτωση που δεν είναι σφραγισμένη, μπορεί να εισέλθει σκόνη ή να πιέζεται η οθόνη με λάθος τρόπο.

Στα καταστήματα ired θα φροντίσουμε για την άμεση αντικατάσταση της πίσω όψης, ώστε να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα ired

Παραδώστε τη συσκευή σας σε έναν από τους τεχνικούς μας για να ξεκινήσει ο διαγνωστικός έλεγχος. Αν χρειαστεί επισκευή, θα ενημερωθείτε άμεσα για το κόστος και το χρόνο που απαιτείται και με τη σύμφωνη γνώμη σας, θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση της πίσω όψης.

Επιλέγουμε πάντα ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πρόκειται για ανθεκτικά κομμάτια που προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα και ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις ενός iPhone SE.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα ired και να εμπιστευτείτε τη συσκευή σας στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Θα ενθουσιαστείτε με την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση αλλά και το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Εκμεταλλευτείτε τις προσιτές μας τιμές και τις εγγυημένες υπηρεσίες σε κάθε επισκευή.