Επισκευή δόνησης iPhone SE

Επισκευή δόνησης iPhone SE

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 33
  • Τιμή με ΦΠΑ 40.92
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Επισκευή δόνησης iPhone SE

Αν χρειάζεστε άμεση και εγγυημένη επισκευή δόνησης iPhone SE, ελάτε στα εργαστήρια ired στην Αττική.

Αν δεν μπορείτε να έλθετε αυτοπροσώπως, στείλτε τη συσκευή σας με courier, εντελώς δωρεάν, από όπου κι αν βρίσκεστε.

Συμπτώματα βλάβης

Με την πάροδο του χρόνου, ο μηχανισμός της δόνησης μπορεί να φθαρεί. Μπορεί επίσης να υποστεί κάποια βλάβη μετά από μια πτώση ή ένα χτύπημα. Όποια κι αν είναι η αιτία, το αποτέλεσμα είναι ότι η δόνηση δεν θα λειτουργεί και δεν θα μπορείτε να την ενεργοποιήσετε όταν βρίσκεστε σε χώρους με πολύ θόρυβο ή σε μέρη που η απενεργοποίηση των ήχων είναι επιβεβλημένη.

Θα καταλάβετε άμεσα ότι υπάρχει πρόβλημα με το μοτέρ της δόνησης αφού θα λαμβάνετε κλήσεις και δεν θα ενημερώνεστε για αυτές, παρόλο που η λειτουργία της δόνησης θα είναι ενεργή.

Αντιμετώπιση βλάβης

Για να αντιμετωπιστεί η βλάβη, θα χρειαστεί η αντικατάσταση του ελαττωματικού μοτέρ με ένα καινούριο και ανθεκτικό ανταλλακτικό. Η τεχνική μας ομάδα είναι σε θέση να φέρει εις πέρας κάθε δύσκολη επισκευή και να σας επιστρέψει τη συσκευή σας πλήρως λειτουργική σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μετά το διαγνωστικό τεστ, θα σας ενημερώσουμε αν συντρέχει λόγος επισκευής και αν ναι, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας για τη συνέχεια. Η επισκευή θα γίνει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, σε ειδικούς, πλήρως εξοπλισμένους πάγκους εργασίας.

Τα ανταλλακτικά μας είναι κορυφαίας ποιότητας και επιλεγμένα για την απόδοση και την αποτελεσματικότητά τους.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήριά μας

Σας περιμένουμε σε ένα από τα εργαστήρια ired στην Αττική για να σας προσφέρουμε εγγυημένες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επωφεληθείτε από την ταχύτητα και την προσοχή που δίνουμε σε κάθε επισκευή και εμπιστευτείτε την ομάδα μας για την επισκευή δόνησης iPhone SE.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς, μέσω Live Support ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία για τη διαδικασία επισκευής και την καλή λειτουργία της συσκευής σας.