Επισκευή silent button iPhone 3G

Επισκευή silent button iPhone 3G

Χαρακτηριστικά επισκευής

Το iPhone σας, η ακριβή και χρήσιμη συσκευή της Apple, σας είναι καθημερινά απαραίτητο. Για αυτό και μια βλάβη στο silent button σίγουρα θα δυσχεράνει τη χρήση της.

Τι ακριβώς είναι το silent button;

Το silent button είναι το κουμπάκι εκείνο της συσκευής σας που ενεργοποιεί τη λειτουργία της σίγασης, είναι πολύτιμο για τις ώρες και τους χώρους όπου δεν θέλετε να ακούγεται ο ήχος της συσκευής σας όταν σας καλούν ή λαμβάνετε μήνυμα, χωρίς όμως και να την απενεργοποιήσετε.

Ενδείξεις βλάβης:

Εάν παρατηρήσετε:

  • Σπασμένο silent button
  • Ραγισμένο silent button
  • Γρατζουνισμένο ή φθαρμένο silent button

Αντιμετώπιση βλάβης:

Οι τεχνικοί μας, καταρτισμένοι και έμπειροι στην επισκευή iPhone 3G, θα ελέγξουν τη συσκευή σας και θα σας ενημερώσουν για τη ζημιά που έχει υποστεί καθώς και για την αναγκαία επισκευή. Εφόσον λοιπόν διαπιστώσουν τη βλάβη, θα σας πληροφορήσουν σχετικά και εφόσον έχουν την συγκατάθεσή σας θα προχωρήσουν στην ανάλογη εργασία.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Μη χάσετε καθόλου χρόνο. Πρόκειται για μια εργασία που πραγματοποιούμε άμεσα στα καταστήματά μας. Για την επισκευή silent button 3G χρησιμοποιούμε μόνο καινούργια ΟΕΜ ανταλλακτικά τα οποία είναι συμβατά με τη συσκευή σας. Έτσι εξασφαλίζουμε πάντα ποιοτικό αποτέλεσμα που διαρκεί στο χρόνο. Θα παραλάβετε μια συσκευή λειτουργική σαν καινούργια.

Όσο για τις τιμές μας, σίγουρα θα σας εκπλήξουν!