Επισκευή sensor cable iPhone 3G

Επισκευή sensor cable iPhone 3G

Χαρακτηριστικά επισκευής

Με τον καιρό ή τη σκληρή χρήση ή ακόμα και εξαιτίας κάποιου χτυπήματος ή πτώσης είναι δυνατό να παρουσιάσει κάποια στιγμή βλάβη το sensor cable του iPhone 3G.

Τι ακριβώς είναι το sensor cable;

Το εξάρτημα αυτό είναι το flex cable πάνω στο οποίο είναι προσαρτημένοι οι αισθητήρες της συσκευής. Συγκεκριμένα, υπάρχει ο αισθητήρας απόστασης που απενεργοποιεί την οθόνη όταν ακουμπάτε τη συσκευή στο αυτί σας και ο αισθητήρας φωτεινότητας που αντιλαμβάνεται τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος χώρου και δίνει σήμα για αύξηση ή μείωση της φωτεινότητας της οθόνης. Εξάλλου, στο sensor cable ακουμπάνε τα δύο ποδαράκια του ακουστικού του iPhone μας.

Περιγραφή βλάβης:

Αν λοιπόν παρατηρήσετε τα εξής συμπτώματα:

  • οθόνη που δεν σβήνει όταν λαμβάνετε κλήση
  • ή ακουστικό που δεν ανταποκρίνεται,

τότε μάλλον πρέπει να αναζητήσετε την αντίστοιχη επισκευή.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Στα εξειδικευμένα εργαστήριά μας προσφέρουμε άμεση επισκευή sensor cable iPhone 3G. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν τον απαραίτητο έλεγχο στη συσκευή σας και θα σας ενημερώσουν ποια είναι η βλάβη και αν είναι αναγκαία η επισκευή αυτή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Επικοινωνήστε με ένα από τα καταστήματά μας, και το προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει σχετικά. Αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση της βλάβης υπεύθυνα, γρήγορα και σωστά. Για την επισκευή sensor cable χρησιμοποιούμε, όπως σε όλες τις επισκευές μας, καινούργια, ποιοτικά και ανθεκτικά ΟΕΜ ανταλλακτικά, απόλυτα συμβατά με τη συσκευή σας. Θα πραγματοποιήσουμε την επισκευή αυτή γρήγορα, ώστε να έχετε σύντομα ξανά ένα λειτουργικό κινητό. Μετά την επισκευή sensor cable iPhone 3G η συσκευή σας θα λειτουργεί και πάλι άψογα, σαν καινούργια!

Κι όλα αυτά, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και με εγγύηση καλής εργασίας.