Επισκευή jack cable iPhone 3G

Επισκευή jack cable iPhone 3G

Χαρακτηριστικά επισκευής

Η βλάβη στο jack cable είναι σοβαρή και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης, αφού αποτελεί αιτία για προβλήματα που σχετίζονται με την καλή λειτουργία και τη χρήση της συσκευής iPhone σας.


Τι ακριβώς είναι το jack cable;

Το iPhone 3G διαθέτει μία αποδοτική και ποιοτική έξοδο για ακουστικά αυτή βρίσκεται πάνω σε ένα εξειδικευμένο εξάρτημα, το λεγόμενο jack cable.

Περιγραφή βλάβης:

Όταν το jack cable φθαρεί είτε από το χρόνο είτε από άλλη αιτία, τότε θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πια κάποιες λειτουργίες, με αποτέλεσμα την περιορισμένη χρήση της συσκευής σας. Μερικές ενδείξεις:

Κακή λειτουργία ακουστικών:

  • Χαμηλή ποιότητα ήχου
  • Τα ακουστικά δεν λειτουργούν
  • Μονοκάναλος ήχος

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η βλάβη αυτή αντιμετωπίζεται άμεσα από τους τεχνικούς μας με επισκευή jack cable, κατά την οποία θα αντικαταστήσουν το προβληματικό εξάρτημα με καινούργιο.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Ελάτε στα καταστήματά μας για επαγγελματική επισκευή jack cable του iPhone 3G. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι πρέπει να προσέξετε πού θα απευθυνθείτε για την επισκευή αυτή, αφού αυτή απαιτεί λύσιμο όλης της συσκευής και εξαγωγή της μητρικής πλακέτας και της μπαταρίας καθώς και λύσιμο όλων των εξαρτημάτων που βρίσκονται κάτω από αυτή.

Η μακρόχρονη εμπειρία των τεχνικών μας στην επισκευή iPhone αποτελεί εγγύηση για αποτελεσματική εργασία. Για την επισκευή αυτή θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας ένα καινούργιο και ποιοτικό ΟΕΜ ανταλλακτικό άμεσα και σωστά.

Όσο για τις τιμές μας, δεν θα βρείτε στην αγορά πιο οικονομικές τιμές για τόσο επαγγελματική εργασία, όπως αυτή που σας προσφέρουμε.