Αλλαγή home frame iPhone 3G

Αλλαγή home frame iPhone 3G

Χαρακτηριστικά επισκευής

Το home frame είναι εκτεθειμένο, όπως και άλλα μέρη της συσκευής iPhone σας, στη φθορά του χρόνου και τους κινδύνους στους οποίους το υποβάλλει η καθημερινή, σκληρή χρήση.

Τι ακριβώς είναι το home frame;

Το home frame είναι η μεταλλική στεφάνη, το μεταλλικό δηλαδή πλαίσιο χάρη στο οποίο εφαρμόζουν σωστά όλα τα ανταλλακτικά του. Επομένως, είναι ένα εξάρτημα που παίζει κι αυτό σημαντικό ρόλο για τη σωστή λειτουργία της συσκευής σας.

Περιγραφή βλάβης:

To home frame είναι δυνατό να γρατσουνιστεί ή να στραβώσει ύστερα από ένα διάστημα χρήσης. Επίσης είναι δυνατό να στραβώσει ύστερα από πτώση της συσκευής, κατά την οποία δεν έσπασε ούτε η οθόνη LCD ούτε το digitizer.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Για την επισκευή της βλάβης αυτής είναι απαραίτητη η αλλαγή home frame. Είναι μια επισκευή που πραγματοποιούμε στα εργαστήριά μας και θα εξασφαλίσει τη σωστή ξανά λειτουργία της συσκευής σας.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Οι έμπειροι στην επισκευή iPhone τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας να ελέγξουν τη συσκευή iPhone σας και να σας ενημερώσουν για τη βλάβη που έχει υποστεί και την ανάλογη επισκευή της. Εφόσον είναι απαραίτητη, θα προχωρήσουμε στην αλλαγή home frame. Κατά την αλλαγή αυτή θα αντικαταστήσουμε τη βάση του iPhone 3G πάνω στην οποία κουμπώνουν όλα τα ανταλλακτικά. Και για την αλλαγή home frame iPhone, όπως για όλες μας τις επισκευές, χρησιμοποιούμε καινούργιο και ανθεκτικό ΟΕΜ ανταλλακτικό, απόλυτα συμβατό με τη συσκευή σας. Θα ολοκληρώσουμε δε την εργασία αυτή γρήγορα και σωστά, για να μη στερηθείτε για καιρό την πολύτιμη συσκευή σας.

Σας περιμένουμε λοιπόν το συντομότερο για άμεση κι επαγγελματική επισκευή, πάντα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.