Επισκευή LCD case home frame iPhone 3G (bezel)

Επισκευή LCD case home frame iPhone 3G (bezel)

Χαρακτηριστικά επισκευής

Ύστερα από αρκετό καιρό χρήσης της συσκευής iPhone 3G είναι πιθανό να παρατηρήσετε ότι έχει φθαρεί το bezel της.

Τι ακριβώς είναι το bezel;

Το εξάρτημα αυτό είναι η στεφάνη που συγκρατεί τη γυάλινη όψη και την οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) της συσκευής σας. Ακόμη, συγκρατεί και το sensor cable που έχει πάνω του το ακουστικό.

Ενδείξεις βλάβης:

Σε περίπτωση βλάβης του bezel, θα παρατηρήσετε είτε ότι το εξάρτημα αυτό έχει χαλαρώσει, είτε ότι έχει σπάσει ή ραγίσει. Τότε ενδείκνυται να αναζητήσετε την άμεση επισκευή bezel, καθώς είναι σημαντική για την προστασία της οθόνης και την καλή λειτουργία της συσκευής σας.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Η βλάβη αυτή αποκαθίσταται εύκολα στα εργαστήριά μας. Οι ειδικοί τεχνικοί μας, με μακροχρόνια εμπειρία στην επισκευή συσκευών iPhone, είναι στη διάθεσή σας για τον έλεγχο της συσκευής σας και τη διαπίστωση της βλάβης. Στη συνέχεια, και εφόσον συμφωνείτε, θα προχωρήσουμε σε επισκευή bezel.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Για την επισκευή bezel θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας ένα καινούργιο ανταλλακτικό, άριστης ποιότητας και απόλυτα συμβατό με αυτήν (ΟΕΜ). Θα πραγματοποιήσουμε την επισκευή αυτή γρήγορα και σωστά και θα σας παραδώσουμε μια λειτουργικά και αισθητικά άψογη συσκευή.

Όσο για το κόστος, προσφέρουμε την εργασία μας στις καλύτερες πάντα τιμές της αγοράς. Θα πρέπει να γνωρίζετε επίσης ότι η βλάβη αυτή συνοδεύεται συνήθως από ζημιά της οθόνης, οπότε το κοστολόγιο για την εργασία αυτή θα είναι χαμηλότερο από το αναγραφόμενο.