Επισκευή home button iPhone 3G

Επισκευή home button iPhone 3G

Χαρακτηριστικά επισκευής

Οικονομική επισκευή home button cable iPhone 3G σε μόλις 25' με εγγύηση 1 έτος, σε 13 καταστήματα στην Αττική και πανελλαδικά μέσω courier.

Ελάτε σε ένα από τα υπερσύγχρονα εργαστήριά μας ή στείλτε μας το iPhone 3G, δωρεάν μέσω courier, για την ταχύτερη και πιο άνετη εξυπηρέτησή σας.

Σας προσφέρουμε:

  • Ασφαλή αφαίρεση του χαλασμένου home button cable
  • Άμεση εξυπηρέτηση από πιστοποιημένους ηλεκτρονικούς σε μόλις 25'
  • Έλεγχο λειτουργίας σε 24 σημεία πριν και μετά την επισκευή
  • Άψογη εγκατάσταση του νέου home button cable iPhone 3G
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας 

Ενδείξεις βλάβης:

Ύστερα από κάποιο διάστημα και ανάλογα με τη χρήση που κάνετε στo iPhone 3G σας είναι πιθανό να παρατηρήσετε ότι το home button δεν λειτουργεί ή δυσλειτουργεί.

Συγκεκριμένα, αν το home button:

● λειτουργεί μόνο περιοδικά
● χρειάζεται δύναμη για να υπακούσει
● κολλάει ή δεν ανταποκρίνεται καθόλου

τότε υπάρχει βλάβη στο ribbon cable, το μηχανισμό δηλαδή που είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του home button.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Για την αποκατάσταση της δυσλειτουργίας του προβληματικού πλήκτρου πρέπει να αναζητήσετε τη σωστή επισκευή home button iPhone 3G. Στα καταστήματά μας είμαστε στη διάθεσή σας για την επίλυση του προβλήματος. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα ελέγξουν τη συσκευή σας και θα σας ενημερώσουν για τη βλάβη και την απαραίτητη επισκευή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Για την επισκευή home button cable, όπως και για όλες τις επισκευές μας, θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας έναν καινούργιο μηχανισμό άριστης ποιότητας. Θα φροντίσουμε να πραγματοποιήσουμε την επισκευή αυτή άμεσα, ώστε να έχετε γρήγορα πάλι ένα λειτουργικό iPhone, σαν καινούργιο.

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας για να σας ενημερώσουμε και να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με την επισκευή αυτή του iPhone 3G. Όσο για τις τιμές μας, είναι πάντα από τις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς.