Επισκευή dock connector iPhone 3G

Επισκευή dock connector iPhone 3G

Χαρακτηριστικά επισκευής

Με τη χρήση είναι πιθανό να φθαρεί ή να σπάσουν κάποια από τα 30 pins του dock connector της συσκευής σας iPhone 3G, δημιουργώντας σας διάφορα προβλήματα κατά τη χρήση της.

Τι ακριβώς είναι το dock connector;

Το dock connector είναι η μικρή, ορθογώνια σχισμή στο κάτω μέρος της συσκευής μέσα στην οποία προσαρμόζεται το καλώδιο συγχρονισμού. Είναι εξάλλου η διεπαφή που χρησιμοποιείται από πολλά περιφερειακά, όπως τα κιτ αυτοκινήτου και τα φορητά ηχεία. Χρησιμοποιείται επίσης για τη σύνδεση του iPhone με υπολογιστές και το συγχρονισμό δεδομένων. Τέλος, είναι το εξάρτημα εκείνο της ηλεκτρονικής συσκευής (σχεδιασμένο αποκλειστικά για την Apple) το οποίο είναι υπεύθυνο για τη φόρτιση της μπαταρίας του κινητού σας αλλά και τη σύνδεσή του στα iTunes. To dock connector έχει ενσωματωμένο πάνω του το speaker ή μεγάφωνο της συσκευής, καθώς και το μικρόφωνο.

Ενδείξεις βλάβης dock connector:

Αν μια μέρα παρατηρήσετε ότι η συσκευή σας δεν φορτίζει πια, ίσως έχει υποστεί κάποια φθορά το dock connector. Συγκεκριμένα, είναι πιθανό να έχουν στραβώσει ή και σπάσει κάποια από τα pins του, να έχει χαλαρώσει και να μην κάνει σωστή επαφή ύστερα από αρκετό καιρό χρήσης ή και να έχει προκληθεί κάποια άλλη ζημιά. Τότε μάλλον έχει έρθει η στιγμή για την ανάλογη επισκευή.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Για την αποκατάσταση του προβλήματος και την άψογη ξανά λειτουργία του iPhone 3G σας είναι απαραίτητη η επισκευή dock connector. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν τον αναγκαίο έλεγχο για την εξακρίβωση της βλάβης και θα σας ενημερώσουν για την απαραίτητη επισκευή, το χρόνο αλλά και το κόστος της.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας

Σας περιμένουμε σε ένα από τα καταστήματά μας για την άμεση και εγγυημένη επισκευή dock connector iPhone 3G. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι για την επισκευή αυτή, όπως σε όλες τις επισκευές μας, θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας ένα καινούργιο και ποιοτικό ΟΕΜ ανταλλακτικό.

Κι όπως πάντα, θα πραγματοποιήσουμε την επισκευή γρήγορα, σωστά και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.