Αλλαγή οθόνης αφής (digitizer) iPhone 3G

Αλλαγή οθόνης αφής (digitizer) iPhone 3G

Χαρακτηριστικά επισκευής

Αλλαγή οθόνης αφής iPhone 3G, μόλις σε 20 λεπτά, με χαμηλό κόστος και με εγγύηση Lifetime! Ελάτε σε ένα από τα 13 καταστήματα ired στην Αττική.

Εάν δεν μπορείτε να έρθετε σε ένα από τα εργαστήρια μας σας προσφέρουμε την δυνατότητα να μας στείλετε την συσκευή σας μέσω κούριερ δωρεάν από όλη την Ελλάδα!

Σας προσφέρουμε:

  • Άμεση εξυπηρέτηση από αδειούχους ηλεκτρονικούς
  • Έλεγχο λειτουργίας σε 24 σημεία πριν και μετά την επισκευή
  • Ασφαλή αφαίρεση της σπασμένης οθόνης αφής
  • Άψογη εγκατάσταση της νέας οθόνης αφής iPhone 3G μόλις σε 20' λεπτά
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας εφ' όρου ζωής

Ενδείξεις βλάβης:

  • Σπασμένη ή ραγισμένη γυάλινη οθόνη
  • Σπασμένη ή ραγισμένη γυάλινη οθόνη και digitizer
  • Μερική λειτουργία της οθόνης αφής του iPhone 3G
  • Οθόνη αφής που δεν αποκρίνεται καθόλου
  • Εφαρμογές που ανοίγουν και κλείνουν αυθαίρετα

Χωρίς την οθόνη αφής, η συσκευή δεν θα ανταποκρίνεται καθόλου στο άγγιγμα των δακτύλων σας ή θα ανταποκρίνεται σε κάποια μόνο σημεία της, για αυτό και η βλάβη αυτή είναι κρίσιμη όσον αφορά τη χρήση του iPhone σας. Η επισκευή που είναι απαραίτητη εδώ είναι η αλλαγή digitizer.

Περισσότερα για το digitizer

Το digitizer είναι ο λεγόμενος ψηφιοποιητής της συσκευής σας, εκείνο δηλαδή το εξάρτημα που σας επιτρέπει μέσω της αφής να δίνετε τις εντολές που θέλετε στο iPhone σας.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματά μας για άμεση και ποιοτική επισκευή της συσκευής σας με αλλαγή digitizer. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα αναλάβουν να ελέγξουν τη συσκευή σας και να σας ενημερώσουν για την αναγκαία επισκευή.

Εφόσον συμφωνήσετε, θα προχωρήσουμε στην άμεση αντικατάσταση του digitizer. Πρόκειται για μια επισκευή που πραγματοποιούμε σε λίγη μόλις ώρα στο εργαστήριό μας. Για την αλλαγή digitizer iPhone 3G, όπως για όλες μας τις επισκευές, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ανθεκτικά ανταλλακτικά, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας μια καινούργια και συμβατή ανταλλακτική οθόνη.

Αποτέλεσμα; Θα έχετε άμεσα και οικονομικά μια καινούργια οθόνη αφής κι ένα iPhone 3G που θα λειτουργεί καλύτερα από όταν το αγοράσατε!

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας το συντομότερο δυνατό. Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει σχετικά με την επισκευή αυτή ή να σας ενημερώσει για τους τρόπους αποστολής της συσκευής σας στο πλησιέστερο εργαστήριό μας.