Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 163

Επισκευή volume, silent, power cable iPhone 3G

Επισκευή volume, silent, power cable iPhone 3G

Χαρακτηριστικά επισκευής

Στο iPhone 3G υπάρχουν 3 εξωτερικά πλήκτρα, σε εμφανείς θέσεις, τα οποία και χρησιμοποιούνται για την ενεργοποίηση εσωτερικών μηχανισμών:

  • το power button (ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τη συσκευή)
  • το silent button (λειτουργία σίγασης)
  • και το volume button (ένταση του ήχου +,-)

Ενδείξεις βλάβης:

Αν κάποιο ή κάποια από τα παραπάνω πλήκτρα:

  • έχει κολλήσει
  • λειτουργεί μόνο περιοδικά
  • δεν ανταποκρίνεται καθόλου

τότε σίγουρα η συσκευή σας απαιτεί επισκευή volume, silent, power cable iPhone 3G, αφού χωρίς αυτήν η χρήση της γίνεται προβληματική, χάνοντας τη λειτουργικότητα και την ευκολία που απαιτούνται από ένα iPhone.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Εφόσον παρατηρείτε κάποιο από τα πιο πάνω συμπτώματα, τότε είναι σίγουρο ότι πρέπει να αναζητήσετε την επισκευή volume, silent, power cable iPhone 3G.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Σας περιμένουμε λοιπόν σε ένα από τα καταστήματά μας, όπου οι πεπειραμένοι τεχνικοί μας θα ελέγξουν τη συσκευή σας και θα σας πληροφορήσουν αν όντως είναι απαραίτητη η επισκευή volume, silent, power cable.

Για την επισκευή αυτή, όπως κάνουμε πάντα, θα τοποθετήσουμε στη συσκευή σας ένα καινούργιο και ανθεκτικό ΟΕΜ ανταλλακτικό. Μετά την αντικατάσταση volume, silent, power cable με ΟΕΜ ανταλλακτικό η συσκευή σας θα λειτουργεί και πάλι σαν καινούργια.

Θα πραγματοποιήσουμε την επισκευή volume, silent, power cable άμεσα, μέσα σε λίγη ώρα, καθώς έχουμε πάντα απόθεμα των ανταλλακτικών volume, silent, power cable. Για την ποιοτική και εγγυημένη εργασία μας σας προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε λοιπόν άμεσα μαζί μας, για να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με την επισκευή volume, silent, power cable iPhone 3G.