Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 162

Αλλαγή χρώματος iPhone 3G

Αλλαγή χρώματος iPhone 3G

Χαρακτηριστικά επισκευής

Είναι λογικό μετά από κάποιο διάστημα χρήσης η πίσω όψη της συσκευή σας να φθαρεί. Εάν παράλληλα θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση της συσκευής σας, μπορείτε να μας ζητήσετε να κάνουμε για εσάς αλλαγή χρώματος iPhone 3G.

Διαδικασία αντικατάστασης αλλαγής χρώματος

Η αλλαγή χρώματος γίνεται ουσιαστικά με την αντικατάσταση της πίσω όψης. Διαθέτουμε εξαιρετικό ΟΕΜ ανταλλακτικό πίσω όψης iPhone 3G. Αυτό θα αποκαταστήσει την εμφάνιση της συσκευής σας και θα την κάνει να φαίνεται σαν καινούργια.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήριά μας

Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν όλες τις ανάλογες γνώσεις για να πραγματοποιήσουν την αλλαγή χρώματος iPhone 3G. Η εργασία αυτή δεν καθυστερεί πολύ, καθώς τα εργαστήριά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα και διευκολύνουν τις εργασίες μας.

Ακόμη, για την περαιτέρω εξυπηρέτησή σας, εάν δεν προλαβαίνετε να έρθετε σε ένα από τα καταστήματά μας, μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας ταχυδρομικώς. Αυτή η δυνατότητα σας προσφέρεται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Αρκεί να έρθετε σε επικοινωνία με την εταιρία ταχυμεταφοράς με την οποία συνεργαζόμαστε.

Οι ποιοτικές μας υπηρεσίες προσφέρονται σε εξαιρετικές τιμές. Στην περίπτωση που μας στείλετε τη συσκευή σας μέσω courier η πληρωμή της επισκευής μπορεί να γίνει μέσω τράπεζας ή με αντικαταβολή όταν παραλάβετε το iPhone σας πλήρως επισκευασμένο.