Επισκευή φακού iPhone 3G

Επισκευή φακού iPhone 3G

Χαρακτηριστικά επισκευής

Η ακριβή συσκευή σας iPhone 3G δεν είναι ένα απλό κινητό τηλέφωνο. Αντίθετα, σας προσφέρει πολλές ακόμα δυνατότητες. Μεταξύ αυτών, τη λήψη φωτογραφιών. Γι' αυτό και είναι πολύτιμη η καλή λειτουργία του φακού της συσκευής σας.

Τι ακριβώς είναι ο φακός του iPhone 3G;

Ο φακός της κάμερας με χαρακτηριστικά τα 2MP, 1600x1200 pixels είναι εκείνος που σας επιτρέπει να απαθανατίζετε σημαντικές στιγμές της ζωής σας χωρίς να πρέπει να έχετε πάντα φωτογραφική μηχανή μαζί σας.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν μια μέρα παρατηρήσετε ότι ο φακός του iPhone 3G σας

  • έχει γρατζουνιστεί
  • έχει σπάσει
  • ή έχει άλλα σημάδια

με αποτέλεσμα τις θολές φωτογραφίες και τη χαμηλή ποιότητα των λήψεων, τότε μάλλον ο φακός του iPhone 3G σας έχει υποστεί βλάβη.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Εφόσον βεβαιωθείτε ότι το πρόβλημα δεν είναι απλώς η σκόνη πάνω στο φακό της συσκευής σας, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε σ' εμάς για την επισκευή φακού iPhone 3G. Η βλάβη στο φακό του iPhone 3G είναι κάτι που αντιμετωπίζεται εύκολα και γρήγορα από τους καταρτισμένους τεχνικούς μας. Θα ελέγξουμε τη συσκευή σας και θα σας ενημερώσουμε για την απαραίτητη επισκευή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Δεν έχετε παρά να μας φέρετε ή να μας στείλετε τη συσκευή σας, κι εμείς θα σας ενημερώσουμε άμεσα αν είναι εφικτή η επισκευή και για το χρόνο που απαιτείται γι' αυτήν.

Γενικά πραγματοποιούμε την εργασία αυτή το συντομότερο δυνατόν, εφόσον στα εργαστήριά μας διαθέτουμε απόθεμα ανταλλακτικών φακών για iPhone 3G. Για την επισκευή φακού iPhone 3G χρησιμοποιούμε πάντα απόλυτα συμβατά ανταλλακτικά ΟΕΜ, καινούργια και άριστης ποιότητας.

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας για να δώσετε άμεσα λύση στο πρόβλημά σας - πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!