Αλλαγή οθόνης LCD αφής iPhone 3G

Αλλαγή οθόνης LCD αφής iPhone 3G

Χαρακτηριστικά επισκευής

Άμεση αλλαγή οθόνης αφής και LCD iPhone 3G, μόλις σε 20 λεπτά, οικονομικά και με εγγύηση Lifetime! Ελάτε σε ένα από τα 13 καταστήματα ired στην Αττική.

Εάν δεν μπορείτε να έρθετε σε ένα από τα εργαστήρια μας, προσφέρουμε πανελλαδική κάλυψη με κούριερ, με δωρεάν αποστολή και παράδοση!

Σας προσφέρουμε:

  • Άμεση εξυπηρέτηση από αδειούχους ηλεκτρονικούς
  • Έλεγχο λειτουργίας σε 24 σημεία πριν και μετά την επισκευή
  • Ασφαλή αφαίρεση της σπασμένης οθόνης αφής & LCD
  • Άψογη εγκατάσταση της νέας οθόνης αφής & LCD iPhone 3G μόλις σε 20' λεπτά
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας εφ' όρου ζωής

Συνήθη συμπτώματα σπασμένης οθόνης & digitizer:

  • Οθόνη που δεν ανταποκρίνεται
  • Οθόνη με κακή απόκριση
  • Εφαρμογές που ανοίγουν και κλείνουν αυθαίρετα
  • Εμφανώς σπασμένo digitizer
  • Νεκρά σημεία στην οθόνη

Χωρίς την οθόνη αφής και με σπασμένη την οθόνη υγρών κρυστάλλων, η χρήση της συσκευής σας είναι αδύνατη, ακόμα κι αν δεν έχει υποστεί περαιτέρω βλάβη. Γι' αυτό και είναι απαραίτητη εδώ η αλλαγή οθόνης LCD και digitizer, που θα αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Περισσότερα για την οθόνη LCD και το digitizer

Το LCD είναι γυάλινη οθόνη υγρών κρυστάλλων που σας χαρίζει την ποιότητα της εικόνας και το digitizer ο ψηφιοποιητής της συσκευής, που αποτελεί τη βασική διεπαφή του χρήστη, μέσω της οποίας μεταβιβάζονται τα σήματα από την οθόνη στην κεντρική μονάδα του iPhone 3G.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Δεν έχετε παρά να φέρετε ή να στείλετε τη συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματά μας. Οι καταρτισμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν τον απαραίτητο έλεγχο και θα σας ενημερώσουν σχετικά με το χρόνο και το κόστος που απαιτούνται για την αλλαγή οθόνης LCD και digitizer.

Εφόσον έχουμε τη συγκατάθεσή σας, θα προχωρήσουμε άμεσα στην επισκευή. Συγκεκριμένα, η επισκευή αυτή γίνεται επιτόπου, μέσα σε 20 λεπτά, αφού έχουμε απόθεμα ανταλλακτικών οθονών και ψηφιοποιητών. Όπως σε όλες τις επισκευές μας, έτσι και για την εργασία αυτή χρησιμοποιούμε αποκλειστικά καινούργια ανταλλακτικά.

Γι' αυτό και σας παρέχουμε εγγυημένη ποιότητα εργασίας που αντέχει στο χρόνο. Μετά την αλλαγή η συσκευή σας θα είναι καλύτερη από καινούργια. Όσο για το κόστος, δεν θα βρείτε πιο ανταγωνιστικές τιμές για την ποιότητα εργασίας και υλικών που σας παρέχουμε.

Ελάτε στο πλησιέστερο εργαστήριό μας

Επικοινωνήστε λοιπόν μαζί μας το συντομότερο. Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά αλλά και να σας καθοδηγήσει για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς.