Αλλαγή μπαταρίας iPhone 3G

Αλλαγή μπαταρίας iPhone 3G

Χαρακτηριστικά επισκευής

Αντικατάσταση μπαταρίας iPhone 3G άμεσα, σε 15 λεπτά. Εγγυημένη αλλαγή μπαταρίας στα 13 καταστήματα ired στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα με κούριερ.

Για όσους δεν μπορούν να έρθουν σε ένα από τα 13 καταστήματα στην Αττική, υπάρχει προσφορά: Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα μέσω κούριερ!

Σας προσφέρουμε:

  • Άμεση εξυπηρέτηση από αδειούχους ηλεκτρονικούς
  • Έλεγχο λειτουργίας σε 24 σημεία πριν και μετά την επισκευή
  • Ασφαλή αφαίρεση της προβληματικής μπαταρίας
  • Άψογη εγκατάσταση της νέας μπαταρίας iPhone 3G μόλις σε 15’ λεπτά
  • 1 έτος εγγύηση

Ένα από τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε κάποια στιγμή με το iPhone 3G σας είναι η αδύναμη μπαταρία. Συνήθως αποτελεί φυσιολογική φθορά που επέρχεται συνήθως ύστερα από ένα διάστημα χρήσης.

Ενδείξεις βλάβης:

Ο κυριότερος παράγοντας που επηρεάζει τη ζωή της μπαταρίας της συσκευής σας είναι φυσικά η ηλικία της. Συνήθως λοιπόν η απόδοση της μπαταρίας του iPhone 3G μειώνεται σημαντικά ύστερα από ένα χρόνο.

Συμπτώματα βλάβης:

  • Μπαταρία που δεν διαρκεί πάνω από μια μέρα
  • Μπαταρία που δεν φορτίζει σωστά
  • Καταστροφή μπαταρίας λόγω προβληματικού φορτιστή

Αν παρατηρείτε κάποιο ή κάποια από τα παραπάνω συμπτώματα, τότε σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας, για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την αλλαγή μπαταρίας iPhone 3G.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Οι καταρτισμένοι και έμπειροι στις επισκευές iPhone 3G τεχνικοί μας μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση της μπαταρίας σας και να σας ενημερώσουν αν είναι απαραίτητη η αλλαγή μπαταρίας καθώς και για το κόστος της επισκευής.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας

Αν η αλλαγή μπαταρίας κριθεί απαραίτητη κι εφόσον έχουμε τη συγκατάθεσή σας, οι τεχνικοί μας θα σας την αντικαταστήσουν άμεσα, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, αφού στα καταστήματά μας έχουμε πάντα απόθεμα ανταλλακτικών μπαταριών για iPhone 3G.

Θα πρέπει να τονίσουμε εδώ ότι και για την εργασία αυτή, όπως για όλες τις επισκευές που πραγματοποιούμε, διαθέτουμε καινούργιες και ποιοτικές μπαταρίες. Μετά την αντικατάσταση της μπαταρίας η συσκευή σας θα διατηρεί τη φόρτισή της όπως όταν την πρωτοαγοράσατε.

Κι όλα αυτά, πάντα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς και με εγγύηση ποιοτικής εργασίας και καλής λειτουργίας.