Επισκευή μικροφώνου iPhone 3G

Επισκευή μικροφώνου iPhone 3G

Χαρακτηριστικά επισκευής

Με τον καιρό και τη χρήση, το μικρόφωνο του iPhone 3G ενδέχεται να παρουσιάσει δυσλειτουργία ή και ολική βλάβη.

Σίγουρα είναι μια βλάβη που αντιμετωπίζεται, γι' αυτό ας μη σας κυριεύσει η ανησυχία για την ακριβή σας συσκευή.

Τι ακριβώς είναι το μικρόφωνο του iPhone 3G;

Πρόκειται για ένα μικρό εξάρτημα το οποίο είναι υπεύθυνο για τη μεταφορά της φωνής σας στο συνομιλητή σας, που είναι και η βασικότερη λειτουργία του κινητού τηλεφώνου σας.

Ενδείξεις βλάβης:

Αν μια μέρα παρατηρήσετε ότι ο συνομιλητής σας δεν σας ακούει καλά, γιατί το μικρόφωνο

  • δυσλειτουργεί
  • λειτουργεί με διακοπές
  • δεν λειτουργεί καθόλου,

τότε σίγουρα έχει υποστεί κάποια βλάβη. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι δεν καταγράφει τίποτα σε περίπτωση ηχογράφησης. Ένας τρόπος για να βεβαιωθείτε γι' αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε στη συνομιλία σας hands-free. Αν τότε ακούτε και ακούγεστε χωρίς προβλήματα, σίγουρα πρέπει να αναζητήσετε την επισκευή μικροφώνου iPhone 3G.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Το χαλασμένο μικρόφωνο του iPhone 3G είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα από τους ειδικούς και έμπειρους στα iPhone τεχνικούς μας, οι οποίοι θα ελέγξουν τη συσκευή σας και θα σας ενημερώσουν σχετικά με την απαραίτητη επισκευή.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Εφόσον κρίνουμε ότι η επισκευή μικροφώνου iPhone 3G είναι εφικτή και έχουμε τη συγκατάθεσή σας, θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση του χαλασμένου ή προβληματικού εξαρτήματος με άλλο καινούργιο. Και για την επισκευή μικροφώνου, όπως για όλες μας τις εργασίες, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ΟΕΜ ανταλλακτικά άριστης ποιότητας, απόλυτα συμβατά με τη συσκευή σας. Μετά την επισκευή η συσκευή σας θα λειτουργεί όπως όταν την πρωτοαγοράσατε.

Πραγματοποιούμε εξάλλου όλες τις εργασίες μας γρήγορα, ώστε να μη στερηθείτε για καιρό το πολύτιμο iPhone σας, και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.