Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 3G

Επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 3G

Χαρακτηριστικά επισκευής

Η συσκευή iPhone 3G είναι εφοδιασμένη με κεραία Wi-Fi, που είναι πολύτιμη για τη χρήση και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που σας παρέχει η ακριβή συσκευή σας μέσω της ασύρματης σύνδεσής της στο διαδίκτυο.

Τι ακριβώς είναι η κεραία Wi-Fi;

Η αντένα Wi-Fi είναι η κεραία που βρίσκεται τοποθετημένη στη βάση της συσκευής και επιτρέπει την ασύρματη σύνδεσή της στο Ίντερνετ χωρίς χρέωση. Έτσι μπορείτε να χαρείτε τις αμέτρητες εφαρμογές που σας προσφέρει η συσκευή σας, όπως π.χ. ο έλεγχος της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας, το δελτίο καιρού, η σύνδεση με τα iTunes και γενικά η πλοήγησή σας στο διαδίκτυο.

Ενδείξεις βλάβης:

Δεν θα δυσκολευτείτε να αναγνωρίσετε ότι η κεραία Wi-Fi του iPhone σας έχει πρόβλημα. Θα το διαπιστώσετε αμέσως, όταν η συσκευή σας δεν θα έχει σήμα και δεν θα μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους που παρέχουν δωρεάν ασύρματο δίκτυο. Τότε το iPhone σας θα υποβιβαστεί στη χρήση ενός κοινού κινητού τηλεφώνου, πράγμα για το οποίο δεν προορίζεται η ακριβή αυτή συσκευή της Apple.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Αν η κεραία Wi-Fi της συσκευής σας έχει παρουσιάσει πρόβλημα, είναι δυνατή η επισκευή της. Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για την επίλυση του προβλήματος άμεσα και σωστά με την επισκευή κεραίας Wi-Fi.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Σας περιμένουμε σε ένα από τα καταστήματά μας για να αντιμετωπίσουμε άμεσα και απόλυτα επαγγελματικά το πρόβλημα της συσκευής σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επισκευή κεραίας Wi-Fi στο iPhone 3G δεν είναι απλή υπόθεση, αλλά απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, αφού είναι αναγκαία η αποσυναρμολόγηση όλου του κινητού, καθώς είναι στερεωμένη στη βάση.

Όπως για όλες τις επισκευές μας, έτσι και για την επισκευή αυτή θα χρησιμοποιήσουμε καινούργιο και απόλυτα ποιοτικό ΟΕΜ ανταλλακτικό. Θα πραγματοποιήσουμε την εργασία αυτή άμεσα, γρήγορα και σωστά, ενώ για την ποιοτική και εγγυημένη εργασία μας σας προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.