Επισκευή δόνησης iPhone 3G

Επισκευή δόνησης iPhone 3G

Χαρακτηριστικά επισκευής

Μια από τις βλάβες που είναι δυνατό να υποστεί το iPhone 3G είναι αυτή στο μοτέρ δόνησης. Είναι μια βλάβη που επισκευάζεται, ώστε να έχετε ξανά διαθέσιμη τη χρήσιμη αυτή λειτουργία της συσκευής σας.

Τι ακριβώς είναι το vibrator;

Το vibrator είναι το μοτέρ δόνησης του iPhone. Πρόκειται για ένα μικρό εξάρτημα με ελατήριο υποδοχής στο mainboard, το οποίο κάνει τη συσκευή iPhone να πάλλεται/δονείται όταν λαμβάνετε κλήση ή μήνυμα ενώ την έχετε θέσει σε σίγαση.

Περιγραφή βλάβης:

Το μοτέρ δόνησης, όπως κάθε εξάρτημα της συσκευής σας, είναι δυνατό να πάψει να λειτουργεί ύστερα από ένα διάστημα εντατικής χρήσης της λειτουργίας αυτής του iPhone είτε από φυσιολογική φθορά είτε γιατί σας έπεσε η συσκευή. Τότε δεν θα διαθέτετε πια τη χρήσιμη λειτουργία της δόνησης για τις ώρες που δεν θέλετε να ακούγεται ο ήχος της συσκευής χωρίς να την απενεργοποιήσετε.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Το vibrator motor είναι ένα εξάρτημα για το οποίο διαθέτουμε ανταλλακτικά. Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να ελέγξουν τη συσκευή σας και να εντοπίσουν με ακρίβεια τη βλάβη καθώς και να σας ενημερώσουν για την επισκευή δόνησης iPhone 3G.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Σας περιμένουμε για άμεση κι επαγγελματική λύση. Οι τεχνικοί μας θα αναλάβουν την άμεση επισκευή δόνησης. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για την επισκευή αυτή, όπως και για όλες τις επισκευές που πραγματοποιούμε, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά καινούργια και γερά ΟΕΜ ανταλλακτικά, απόλυτα συμβατά με τη συσκευή σας.

Θα ολοκληρώσουμε την εργασία αυτή γρήγορα, σωστά και αποτελεσματικά, για να έχετε το συντομότερο δυνατό ένα λειτουργικό ξανά iPhone 3G.

Όσο για τις τιμές μας, για την εγγυημένη εργασία μας προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.