Επισκευή βρεγμένου iPhone 3G

Επισκευή βρεγμένου iPhone 3G
Πληροφορίες και όροι επισκευής συσκευών με βλάβη από υγρασία

Χαρακτηριστικά επισκευής

Αν είχατε την ατυχία να πέσει νερό πάνω στο πολύτιμο iPhone 3G σας, μην πανικοβληθείτε. Σίγουρα ωστόσο είναι μια βλάβη που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Ποια ακριβώς είναι η βλάβη;

Ο κίνδυνος που απειλεί ουσιαστικά τη συσκευή σας, αν αυτή βραχεί, είναι η οξείδωση της μητρικής της πλακέτας, που αποτελεί κατάσταση σχεδόν μη αναστρέψιμη. Γι' αυτό και ο χρόνος που θα παρέλθει από τη στιγμή που το iPhone 3G σας θα βραχεί ως τη στιγμή που θα φτάσει σε ένα από τα εργαστήριά μας είναι κρίσιμος. Υπάρχουν όμως και κάποιες ενέργειες που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε εσείς, ώστε να διευκολύνετε τη διάσωσή του.

Άμεσες ενέργειες:

  • Απενεργοποιήστε το iPhone 3G, για να επιβραδύνετε την οξείδωση της πλακέτας
  • Στραγγίξτε την υγρασία χωρίς να χρησιμοποιήσετε πηγές έντονης θερμότητας (π.χ. σεσουάρ, φούρνο κ.λπ.), που μπορεί να το υπερθερμάνει
  • Τυλίξτε το με απορροφητικό χαρτί (π.χ. χαρτί κουζίνας)

Αντιμετώπιση βλάβης:

Αν βραχεί λοιπόν το iPhone 3G σας, ελάτε ή φέρτε το το συντομότερο δυνατό σε ένα από τα καταστήματά μας, για να αυξήσετε τις πιθανότητες για την επισκευή βρεγμένου iPhone 3G.

Συγκεκριμένα, για την επισκευή αυτή απαιτούνται εξειδικευμένα εργαλεία, όπως είναι η μπανιέρα υπερήχων μεγάλης ισχύος, που μόνο εξειδικευμένα εργαστήρια όπως εμείς διαθέτουν. Επομένως μην επιχειρήσετε να πραγματοποιήσετε μόνοι σας την επισκευή της συσκευής σας.

Κόστος επισκευής βρεγμένου iPhone 3G

Το κόστος για την επισκευή βρεγμένου iPhone 3G εξαρτάται καταρχήν από το αν είναι η συσκευή επισκευάσιμη και κατά δεύτερον από τα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν στην περίπτωση που έχει υποστεί περαιτέρω βλάβες.

Σίγουρα πραγματοποιούμε αρχικά τον απαραίτητο έλεγχο για να διαπιστώσουμε αν είναι εφικτή η αποκατάσταση της ζημιάς.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας

Σας περιμένουμε λοιπόν άμεσα σε ένα από τα καταστήματά μας, αφού η άμεση αντιμετώπιση της ζημιάς αυξάνει και τις πιθανότητες αποκατάστασής της, φτάνοντας ως και το 70%!