Επισκευή ακουστικού iPhone 3G

Επισκευή ακουστικού iPhone 3G

Χαρακτηριστικά επισκευής

Ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα χρήσης της συσκευής iPhone 3G σας, δεν είναι απίθανο να παρουσιάσει βλάβη το ακουστικό της.

Τι ακριβώς είναι το ακουστικό του iPhone 3G;

Όταν λέμε ακουστικό του iPhone 3G, εννοούμε το μικρό ηχείο που βρίσκεται πάνω από τη μικρή οπή της γυάλινης όψης της συσκευής σας. Το εξάρτημα αυτό μπορεί να χαλάσει με τον καιρό, με κυριότερες αιτίες:

  • την υγρασία
  • τη σκόνη
  • και τη μακροχρόνια χρήση

Ενδείξεις βλάβης:

  • Ακούτε το συνομιλητή σας πολύ χαμηλά
  • Δεν ακούτε καθόλου το συνομιλητή σας
  • Ο ήχος είναι χαμηλός ή με διακοπές

Αν παρατηρείτε κάποιο ή περισσότερα από αυτά τα συμπτώματα, η χρήση της συσκευής σας είναι δύσκολη ή και αδύνατη. Αυτό αποτελεί ένδειξη ότι το κινητό σας έχει ανάγκη την επισκευή ακουστικού iPhone 3G.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Αν παρουσιάσει λοιπόν πρόβλημα το ακουστικό της συσκευής σας, δεν έχετε παρά να τη φέρετε ή να τη στείλετε σε κάποιο από τα καταστήματά μας. Οι καταρτισμένοι ηλεκτρονικοί τεχνικοί μας θα αναλάβουν τον έλεγχό της και στη συνέχεια θα σας ενημερώσουν για την απαραίτητη επισκευή ακουστικού.

Ελάτε λοιπόν στο πλησιέστερο εργαστήριό μας:

Με τη συγκατάθεσή σας θα προχωρήσουμε στην επισκευή, κατά την οποία θα αντικαταστήσουμε άμεσα το προβληματικό εξάρτημα του κινητού σας με νέο. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, όπως κάνουμε σε όλες τις εργασίες μας, για την επισκευή ακουστικού iPhone 3G θα σας τοποθετήσουμε ένα καινούργιο ΟΕΜ ανταλλακτικό, το οποίο θα είναι απόλυτα ποιοτικό και συμβατό με τη συσκευή σας. Μετά την τοποθέτηση του νέου εξαρτήματος, η συσκευή σας θα είναι και πάλι απόλυτα λειτουργική.

Όσο για το κόστος, για τις επισκευές μας προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα. Το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει και να σας καθοδηγήσει σχετικά με την επισκευή ακουστικού iPhone 3G.