Παλαιότερα μοντέλα iPhone

Εξειδικευμένη επισκευή σε όλα τα μοντέλα iPhone 

Στα καταστήματα ired θα βρείτε άμεση υποστήριξη για οποιαδήποτε βλάβη αντιμετωπίζετε στο iPhone σας! Τα  ired αποτελούν τα πιο σύγχρονα επισκευαστικά κέντρα στην Ελλάδα όσων αφορά τις επισκευές smartphone και μπορούν να αναλάβουν  επιτιχώς οποιουδήποτε μοντέλου iPhone ακόμη και παλαιότερων μοντέλων.

 

Ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας:

Για κάθε επισκευή iPhone χρησιμοποιούμε αυστηρά επιλεγμένα ανταλλακτικά, τα οποία θα εξασφαλίσουν άριστο αποτέλεσμα και κορυφαία απόδοση.

Διαγνωστικός έλεγχος

Η πρώτη μας κίνηση όταν παραλαμβάνουμε τη συσκευή σας είναι να διεξάγουμε τον απαραίτητο διαγνωστικό έλεγχο ώστε να διαγνώσουμε με ακρίβεια τη βλάβη πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε επισκευή. Κατα τον ίδιο τρόπο ύστερα από κάθε επισκευή iPhone ακολουθείτε πάντα επαναληπτικός έλεγχος, ο οποίος πιστοποιεί ότι το αποτέλεσμα της επισκευής είναι άριστο.

Ανταγωνιστικές τιμές:

Φροντίζουμε ώστε να διατηρούμε πάντα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Ο συνδυασμός των χαμηλών τιμών και της ποιότητας εργασίας και εξυπηρέτησης, θα σας κάνει σίγουρα οπαδούς του ired.

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο. Για κάθε βλάβη του iPhone σας ελάτε στο πλησιέστερο κατάστημά μας!