Επισκευή βρεγμένου iPhone 8

Επισκευή βρεγμένου iPhone 8

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής Ερώτηση
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Μια απο τις πιο συχνές βλάβες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στα ired είναι η επισκευή μιας βρεγμένης συσκευής iPhone. Μπορούμε με σιγουριά να πούμε οτι μπορεί άνετα να θεωρηθεί απο τις πιο δύσκολες επισκευές και κάποιες φορές χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρ' όλα αυτά αν ακολουθήσετε μερικές απλές οδηγίες πριν την επισκευή μπορεί να γίνει πολύ απλή και ασφαλής διαδικασία.

Το iPhone 8 θεωρείται μεν αδιάβροχο αυτό όμως δε σημαίνει και οτι αν το βουτηξουμε στη θάλασσα δε θα πάθει καμία ζημιά. Πρέπει να γνωρίζουμε οτι το νερό της θάλλασας είναι αρκετά διαβρωτικό γενικά για ηλεκτρονικές συσκευές και ιδιαίτερα με τα μεταλικά μέρη που τις απαρτίζουν. Αυτό σημαίνει οτι αν δε λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζεται αμέσως μετά την επαφή της συσκευής μας με νερό μπορεί αν όχι άμεσα σίγουρα σε βάθος χρόνου να αποβεί μοιραία κίνηση για το κινητό μας. Το iPhone 8 διαθέτει δείκτη προστασίας από το νερό (ip67), παρόλα αυτά δεν είναι πλήρως αδιαβροχοποιημένο. Σε περιπτώση επαφής με νερό, λοιπόν είναι πολύ πιθανό να σας παρουσιάσει βλάβη (μεταγενέστερα αν όχι άμεσα).

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης

  • Απενεργοποιήστε άμεσα τη συσκευή σας!
  • Σκουπίστε τη συσκευή σας με ένα απορροφητικό χαρτί και τυλίξτε τη για να αφαιρεθεί πλήρως η υγρασία.
  • Ακουμπήστε τη συσκςευή σας αν είναι δυνατόν με την αντίθετη φορά απο όπου μπήκε το νερό. Η βαρύτητα θα αναλάβει να αφαιρέσει όσο περισσότερο νερό γίνεται.
  • Μη χρησιμοποιήσετε σε καμία περίπτωση πηγές θερμότητας, όπως π.χ. πιστολάκι, γιατί μπορεί να προκαλέσετε ανεπιθύμητη υπερθέρμανση της συσκευής.
  • Επικοινωνήστε ή επισκεφτείτε άμεσα ένα απο τα εργαστήρια ired για να επιχειρήσουμε επισκευή βρεγμένου iPhone 8.

Αντιμετώπιση βλάβης

Όπως προαναφέραμε, η υγρασία είναι ένας από τους χειρότερους «εχθρούς» των ηλεκτρονικών συσκευών και ιδιαίτερα το θαλασσινό νερό. Αμέσως μόλις εισέλθει το νερό στο εσωτερικό της συσκευής σας ξεκινάει μια αλυσιδωτή αντίδραση διάβρωσης των μεταλλικών μερών και επαφών της μητρικής πλακέτας. Η ταχύτητς της οξείδωση που προκαλείται σε συνδιασμό με την παροχή τάσης εντός του τηλεφώνου (σε περίπτωση που δεν έχει απενεργοποιηθεί η συσκευή σας) αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες για ανεπανόρθωτη βλάβη των μεταλλικών μερών και η «ανάνηψη» της συσκευής σας θα είναι σχεδόν αδύνατη.

Για το λόγο αυτό, όλες οι κινήσεις θα πρέπει να γίνουν γρήγορα και ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες. Όταν ολοκληρώσετε τις οδηγίες άμεσης αντίδρασης, θα πρέπει να μας καλέσετε ή να επισκεφθείτε ένα εργαστήριο ired ώστε να επιχειρήσουμε επισκευή. Στα εργαστήριά μας, διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό, και επιχειρούμε επισκευή βρεγμένης συσκευής iPhone 8 με τη χρήση μπανιέρας υπερήχων μεγάλης ισχύος, όπου συνήθως προλαμβάνουμε τη βλάβη.

Ελάτε στο πλησιέστερο ired

Όσο πιο άμεσα επέμβουμε, τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες να αντιμετωπίσουμε σωστά τη βλάβη. Η τεχνική μας ομάδα έχει τεράστια εμπειρία σε παρόμοιες επισκευές και «ατυχήματα» και είναι σε θέση να εργαστεί με ταχύτητα και τη μέγιστη ασφάλεια.

Κόστος επισκευής

Το κόστος θα εξαρτηθεί από το αν και πόσα εξαρτήματα έχουν επηρεαστεί από την εισροή νερού. Αν οι κινήσεις σας είναι γρήγορες, ίσως και να μην χρειαστεί καμία αντικατάσταση. Το σημαντικότερο είναι να φτάσει εγκαίρως η συσκευή σας iPhone 8 στα χέρια μας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπό μας στο Live Support.