Επισκευή δόνησης iPhone 8

Επισκευή δόνησης iPhone 8

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 48
  • Τιμή με ΦΠΑ 59.52
  • Χρόνος Επισκευής 30 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Συμπτώματα βλάβης

Μια από τις συνηθέστερες δυσλειτουργίες που μπορεί να προκύψουν σε ένα iPhone 8 είναι αυτή της λειτουργίας δόνησης. Για την ακρίβεια, αυτή η λειτουργία οφείλεται σε ένα μικροσκοπικό μοτέρ το οποίο παράγει δονήσεις. Αυτός ο μηχανισμός είναι απαραίτητος όταν θέλουμε οι ειδοποιήσεις να έχουν ήχο με δόνηση ή όταν εναλλακτικά θέλουμε οι ειδοποιήσεις μας (κλήσεις, push notifications και νέα μηνύματα) να μην είναι ηχητικές θέτοντας το iPhone 8 σε σίγαση.

Αν αυτός ο μηχανισμός (μοτέρ δόνησης) χαλάσει τότε σε κατάσταση σίγασης δε θα λαμβάνετε γνώση για κλήσεις ή νέα μηνύματα παρά μόνο αν δείτε την οθόνη σας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προχωρήσετε σε επισκευή δόνησης iPhone 8.

Αντιμετώπιση βλάβης

Στα ired λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε στις επισκευές μας. Ο λόγος είναι απλός, θέλουμε μετά την επισκευή να είμαστε σίγουροι ότι δε θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Αυτός είναι και ένας λόγος που είμαστε σε θέση να παρέχουμε lifetime εγγύηση σχεδόν σε όλες τις επισκευές.

Σε συνδυασμό με ένα έμπειρο τεχνικό προσωπικό με μεγάλη πείρα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την επισκευή δόνησης iPhone 8. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα ired. Στην αίθουσα αναμονής θα βρείτε θήκες και άλλα αξεσουάρ κινητής.

Επισκευή δόνησης iPhone 8

Η διαδικασία επισκευής ακούγεται απλή αλλά πιστέψτε μας δεν είναι καθόλου. Αρχικά, εφόσον κάνουμε τον απαραίτητο διαγνωστικό έλεγχο και σιγουρευτούμε ότι όντως χρειάζεται αντικατάσταση το μοτέρ δόνησης, σας ενημερώνουμε και μετά από δική σας έγκριση ανοίγουμε τη συσκευή προσεκτικά. Σε αυτό το σημείο η εμπειρία είναι που μετράει! Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές από τις εισερχόμενες συσκευές που έχουμε καθημερινά για επισκευή είναι περιπτώσεις πελατών που προσπάθησαν να ανοίξουν τη συσκευή χωρίς να έχουν ούτε την εμπειρία ούτε τα απαραίτητα εργαλεία με αποτέλεσμα την πρόκληση περισσότερων βλαβών στη συσκευή τους. Μόλις ανοίξουμε τη συσκευή σας προχωράμε στην επισκευή δόνησης iPhone 8 αντικαθιστώντας το μοτέρ δόνησης με ένα νέο ανταλλακτικό υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

Η επισκευή πραγματοποιείται σε ειδικούς πάγκους εργασίας με υψηλή αντιστατικότητα και εξοπλισμένους με τα κατάλληλα εργαλεία για κάθε επισκευή. Η επισκευή δόνησης iPhone 8 γίνεται με απόλυτη ασφάλεια τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και φτάνει στα χέρια σας ολοκαίνουργια!