Αλλαγή πίσω όψης iPhone 8

Αλλαγή πίσω όψης iPhone 8

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 80
  • Τιμή με ΦΠΑ 99.2
  • Χρόνος Επισκευής 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Συμπτώματα βλάβης

Αν το iPhone 8 σας πέσει κάτω ή έρθει σε επαφή με μια σκληρή επιφάνεια, ίσως, να προκληθούν γρατζουνιές στην πίσω όψη ή ακόμη και σπάσιμο μιας και η επιφάνεια της είναι γυάλινη όπως και στην οθόνη. Η ζημιά μετά θα είναι σίγουρα εμφανής, επομένως δώστε μεγάλη προσοχή για τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Γρατσουνιές
  • Ράγισμα
  • Σπάσιμο
  • Στραβωμένη πίσω όψη

Εάν παρατηρήσετε κάποιο από τα  παραπάνω, τότε θα χρειαστείτε άμεση επισκευή πίσω όψης iPhone 8.

Αντιμετώπισης της βλάβης

Γνωρίζατε οτι η πίσω όψη του iPhone 8 είναι απο τα πιο σημαντικά εξαρτήματα γιατί  αφού πάνω σε αυτή στηρίζεται η αδιαβροχοποίηση της. Αυτό σημαίνει οτι αν φθαρεί ή σπάσει υπάρχει κίνδυνος εισροής υγρασίας και σκόνης. Σε αυτή την περίπτωση η συσκευή σας θα αντιμετωπίσει χειρότερες καταστάσης μιας και το νερό είναι ο χειρότερος εχθρός των αγαπημένων μας ηλεκτρονικών συσκευών. Τέλος, ακόμα κι αν δεν έχει σπάσει, μια στραβή πίσω όψη ίσως πιέζει έντονα την οθόνη ή άλλα εξαρτήματα δημιουργώντας ακόμα περισσότερα προβλήματα.

Ελάτε σε ένα από τα εργαστήρια ired

Επιλέξτε το κοντινότερο κατάστημα μας και εμπιστευτείτε τη συσκευή σας σε έναν εξειδικευμένο τεχνικό της ired. Όλο το τεχνικό προσωπικό της ired είναι άρτια εκπαιδευμένο και συμβαδίζει πάντα με τις νέες τεχνολογίες. Στα ired είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα σας.

Αν κριθεί απο τον διαγνωστικό έλεγχο οτι χρειάζεστε αλλαγή πίσω όψης iPhone 8, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και τον χρόνο που απαιτείται ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην αντικατάσταση του ελαττωματικού εξαρτήματος. Κάθε βήμα που κάνουμε θα πρέπει να γνωρίζετε οτι πραγματοποιείται μόνο εφόσον έχουμε λάβει τη συγκατάθεση σας.

Στα εργαστήρια ired, χρησιμοποιούμε τα πιο ανθεκτικά ανταλλακτικά, με κορυφαία ποιότητα. Πιο συγκεκριμένα έχουμε επενδύσει όλα αυτά τα χρόνια στο τμήμα προμηθειών και επιλέγουμε μόνο με βάση την υψηλή επίδοσή των ανταλλακτικών και τη μακροχρόνια αντοχή τους. Αυτός είναι και ο λόγος που δίνουμε πάντα εγγύηση καλής λειτουργίας και μάλιστα στις περισσότερες επισκευές όπως και στην αλλαγή πίσω όψης iPhone 8.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω Live Chat. Αν αντιμετωπίζεται κάποια δυσκολία μετακίνησης μπορείτε πολύ απλά να ακολουθήσετε τον οδηγό αποστολής που έχουμε δημιουργήσει ειδικά για εσάς. Ανατρέξτε απο το κεντρικό μενού του website μας στην επιλογή "Αποστολή" και ακολουθήστε τα βήματα. Εντελώς δωρεάν αναλαμβάνουμε την ασφαλή μεταφορά της συσκευής σας απο και προς τα εργαστήρια μας με courier.