Επισκευή πίσω κάμερας iPhone 8

Επισκευή πίσω κάμερας iPhone 8

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 65
  • Τιμή με ΦΠΑ 80.6
  • Χρόνος Επισκευής 30 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Το πιο ενοχλητικό πράγμα σε μια συσκευή όπως το iPhone 8 είναι να μη μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εκπληκτική camera με 12MP και υποστήριξη 4K video recording, λόγω κάποιας ανεπιθύμητης βλάβης. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά επιτεύγματα της Apple είναι αδιαμφισβήτητα η κάμερα που φέρουν τα προϊόντα της και ιδιαίτερα το iPhone 8. Σε περίπτωση μιας ανεπιθύμητης βλάβης θα πρέπει να την επισκευάσετε. Στα ired λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ποιότητα των ανταλλακτικών που διαθέτουμε καθώς και τη μεγάλη εμπειρία των τεχνικών μας όπου μπορούν να ανταπεξέλθουν και στην πιο δύσκολη επισκευή.

Συμπτώματα βλάβης

Συνήθως μετά από μια πτώση της συσκευής μας ψάχνουμε να εντοπίσουμε ρωγμές ή γρατσουνιές στην οθόνη μας. Ανάλογα την ένταση της πτώσης ενδέχεται όμως να προκληθούν βλάβες και σε άλλα μέρη - εξαρτήματα του iPhone 8. Μια από αυτές είναι της κάμερας. Μερικά συμπτώματα που θα πρέπει να ελέγξετε μετά από μια πτώση είναι:

  • Χαμηλή ποιότητα λήψεων
  • Γρατσουνιές ή σκόνη στον φακό της κάμερας
  • Ραγισμένο κλείστρο
  • Η κάμερα δεν ενεργοποιείται
  • Μαύρη οθόνη όταν ενεργοποιούμε την κάμερα

Τα παραπάνω συμπτώματα αφορούν σοβαρή βλάβη στην οπίσθια κάμερα του iPhone 8, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί άμεση επισκευή.

Αντιμετώπιση βλάβης

Επισκεφθείτε ένα εργαστήριο επισκευών ired σήμερα και ζητήστε επαγγελματική βοήθεια από τους πιο έμπειρους τεχνικούς του χώρου. Το τεχνικό μας προσωπικό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σε κάθε σας πρόβλημα. Αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε εμπεριστατωμένο έλεγχο ώστε να διαγνώσουμε την ακριβή αιτία της βλάβης. Σας ενημερώνουμε για τον εντοπισμό του προβλήματος και μετά από δική σας έγκριση προχωρούμε σε άμεση επισκευή οπίσθιας κάμερας iPhone 8.

Ελάτε στο πλησιέστερο κατάστημα ired που σας εξυπηρετεί και παραδώστε την αγαπημένη σας συσκευή στα πιο ικανά χέρια. Χάρη στην μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία των τεχνικών μας στα προϊόντα της Apple, η διαδικασία είναι ταχύτατη.

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε για όλες μας τις επισκευές είναι προσεκτικά επιλεγμένα και ελεγμένα το τμήμα προμηθειών μας. Έχουμε επενδύσει σε αυτό όπως και στην ικανότητα των τεχνικών μας, καθιστώντας με αυτό τον τρόπο μια απόλυτα ασφαλή διαδικασία επισκευής με Lifetime όρους εγγύησης και προσιτό κόστος επισκευής.

Αν έχετε απορίες σχετικά με την επισκευή οπίσθιας κάμερας iPhone 8 μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω του Live Support από το site μας είτε μέσω τηλεφώνου και email. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Για εσάς που δυσκολεύεστε στις μετακινήσεις σας ή βρίσκεστε εκτός Αθηνών, μπορείτε να ακολουθήσετε τον Οδηγό αποστολής που έχουμε δημιουργήσει για εσάς και να μας στείλετε τη συσκευή σας δίχως καμία επιπλέον επιβάρυνση. Εσείς πληρώνεται μόνο το κόστος επισκευής.