Επισκευή μητρικής πλακέτας σε iPhone 8

Επισκευή μητρικής πλακέτας σε iPhone 8

Χαρακτηριστικά επισκευής

Η επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 8 θεωρείται απο τις πιο περίπλοκες επισκευές και αναλόγως το πρόβλημα είναι μια διαδικασία όπου μπορεί να απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα (3 ημέρες και άνω).

Συμπτώματα βλάβης

Η μητρική πλακέτα (ή logicboard όπως συνιθίζεται να λέγεται στα σύγχρονα smartphones) είναι η "μητέρα" όλων των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων της συσκευής σας αφού επάνω σε αυτή συνδέονται όλα τα εξαρτήματα ενός iPhone 8. Θα μπορούσαμε να την παρουσιάσουμε ώς την ραχοκοκαλιά του "σώματος" ενός iPhone. Επάνψ στη μητρική βρίσκεται τόσο ο επεξεργαστής (εγκέφαλος) όσο και αρκετά άλλα ολοκληρωμένα συστήματα (microchips) όπως η κεντρική μνήμη, κ.α. Μια οποιαδήποτε βλάβη στην μητρική πλακέτα είτε επάνω σε κάποιο ολοκληρωμένο είτε επάνω στο κύκλωμα διασυνδέσεων (circuit) θα μπορούσε να προκαλέσει άνετα δυσλειτουργία σε ολόκληρη τη συσκευή.

Τα συμπτώματα είναι πάρα πολλά αλλά αυτά που συναντάμε ως τεχνικοί συνήθως είναι:

 • Αδυναμία εμφάνισης πληροφοριών στην οθόνη.
 • Η οθόνη δεν εμφανίζει πληροφορίες ακόμα και μετά από αντικατάσταση της (επισκευή - αλλαγή).
 • Η συσκευή δεν ανταποκρίνεται και δεν ενεργοποιείται καθόλου.
 • Η συσκευή δεν φορτίζει.
 • Το σήμα GSM είναι αρκετά χαμηλό.
 • Αδυναμία σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα WiFi η 4G.
 • Τα περιφερειακά πλήκτρα (Home, silent, mute, volume button) δε λειτουργούν,
 • Το μικρόφωνο ή η κάμερα δεν λειτουργούν ακόμη και μετά από αντικατάσταση τους (επισκευή - αλλαγή).

Αν παρατηρήσετε κάποιο σύμπτωμα απο τα παραπάνω είναι πιθανόν να λυθεί το πρόβλημα με μια απλή επισκευή (π.χ. αντικατάσταση κάμερας, οθόνης, κλπ) είναι όμως πιθανόν να οφείλεται και σε κάποια δυσλειτουργία της μητρικής πλακέτας. Ό,τι από τα παραπάνω προκύψει, απαιτείται έλεγχος απο εξειδικευμένο τεχνικό όπου με τον απαραίτητο εξοπλισμό θα μπορεί να διαγνώσει και να προβεί σε επισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 8. Επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired σήμερα και αφού κάνουμε τα απαραίτητα διαγνωστικά tests θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την πηγή του προβλήματος αλλά και το κόστος επισκευής. Σε κάθε περίπτωση δεν προχωράμε σε επισκευή αν εσείς δε μας το ζητήσετε.

Αντιμετώπιση βλάβης

Μια βλάβη στην μητρική πλακέτα του iPhone 8 είναι αρκετά σοβαρή και για πολλούς θεωρείται ανεπανόρθωτη. Αυτή η διατύπωση είναι λάθος. Απαιτείται όμως ο σωστός εξοπλισμός όπου πολλά επισκευαστικά κέντρα δε διαθέτουν. Στα ired έχουμε επενδύσει στο τμήμα αντιμετώπισης περίπλοκων προβλημάτων όπως είναι μια επισκευή μητρικής iPhone 8, απο τα πρώτα κιόλας χρόνια κυκλοφορίας γενικότερα του iPhone. Μπορείτε να εμπιστευθείτε τη συσκευή σας στα εργαστήρια μας. Απο την πλευρά μας σας διαβεβαιώνουμε οτι έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και το τεχνικό προσωπικό (διπλωματούχους ηλεκτρονικούς) θα κάνουμε το παν για να επαναφέρουμε τη συσκευή σας στην αρχική της κατάσταση και οι πιθανότητες επισκευής μητρικής iPhone 8 θα είναι υπέρ σας.

Η τεχνική μας ομάδα έχει τεράστια και πολυετή εμπειρία με εγγυημένα αποτελέσματα στο ενεργητικό της. Σας προσφέρουμε:

 • Άμεση τεχνική υποστήριξη από διπλωματούχους ηλεκτρονικούς
 • Διαγνωστικός έλεγχος λειτουργιών σε 24 σημεία, πριν και μετά την επέμβαση μας
 • Ασφαλής αφαίρεση των ελαττωματικών ολοκληρωμένων (chips)
 • Άψογη εγκατάσταση νέων ολοκληρωμένων συστημάτων για μητρική σε iPhone 8
 • Εγγύηση καλής λειτουργίας

Eπισκευή μητρικής πλακέτας iPhone 8

Αμέσως μόλις παραλάβουμε την συσκευή σας διεξάγουμε έναν απαραίτητο διαγνωστικό έλεγχο και στη συνέχεια σας ενημερώνουμε για το αποτέλεσμα. Ο έλεγχος θα μας υποδείξει την ακριβή πηγή του προβλήματος. Αμέσως μετά σας ενημερώνουμε για το ποιά εξαρτήματα χρήζουν άμεσης αντικατάστασης, ποιό θα είναι το κόστος επισκευής αλλά και τον εκτιμώμενο χρόνο που θα χρειαστούμε για την επισκευή.

Ανάλογα με την απόφαση που θα πάρετε, θα συνεχίσουμε τη διαδικασία και θα προβούμε σε μεθοδική επισκευή μητρικής iPhone 8.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι στην περίπτωση που υπάρχει δυσκολία στη μετακίνηση σας μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας μέσω courier. Ανατρέξτε στο μενού "Αποστολή", ακολουθήστε τα βήματα και αναλαμβάνουμε εμείς τα υπόλοιπα εντελώς δωρεάν χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών!