Επισκευή θύρας Lightning, Mic iPhone 8

Επισκευή θύρας Lightning, Mic iPhone 8

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 48
  • Τιμή με ΦΠΑ 59.52
  • Χρόνος Επισκευής 20 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής Lifetime εγγύηση

Συμπτώματα βλάβης

Το iPhone 8 διαθέτει Lightning κονέκτορα ο οποίος πέρα απο απλή φόρτιση μας δίνει και τη δυνατότητα διασύνδεσης της συσκευής μας με τα ακουστικά ή με άλλες συσκευές (υπολογιστής, αποθηκευτικά μέσα, κλπ). Αυτό σημαίνει ότι η χρήση της θύρας φόρτισης είναι πλέον αρκετά συχνή. Μετά από κάποιο διάστημα χρήσης ενδέχεται να υπάρξει φθορά και κατ' επέκταση κάποια δυσλειτουργία. Το ίδιο ισχύει και μετά απο κάποια πτώση της συσκευής.

Τα συμπτώματα που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα εξής:

  • Η μπαταρία της συσκευής πλέον δεν φορτίζει
  • Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με υπολογιστή
  • Δεν είναι δυνατή η μεταφορά αρχείων απο ή πρός το iPhone 8.
  • Δεν αναπαράγεται ήχος από τα ακουστικά
  • Δεν μας ακούει ο συνομιλητής μας

Αν διακρίνετε ένα απο τα παραπάνω θα πρέπει να γίνει ένας έλεγχος λειτουργίας για να δούμε που ακριβώς οφείλεται το πρόβλημα. Η βλάβη στη θύρα φόρτισης περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργικότητα του iPhone 8 και δύναται να την αχρηστεύσει τελείως μιας και μπορεί να μην φορτίζει κάν όταν τη συνδέουμε στο ρεύμα. Σε αυτή την περίπτωση ειδικότερα η επισκευή θύρας Lightning/Mic iPhone 8 είναι άκρως απαραίτητη.

Τρόποι αντιμετώπισης της βλάβης

Η έμπειρη τεχνική ομάδα των εργαστηρίων ired είναι σε θέση να αντικαταστήσει με απόλυτη ασφάλεια τη θύρα Lightning/Mic. Στα ired επιλέγουμε προσεκτικά τα εξαρτήματα και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε για τις επισκευές μας πάντα με γνώμονα την κορυφαία ποιότητά και την υψηλή αποδοτικότητα τους. Πιστεύουμε στην καλή εξυπηρέτηση και προσπαθούμε να είμαστε ταχύτατοι στις διαδικασίες επισκευής αλλά και στις εξαιρετικά προσιτές τιμές για την εποχή που ζούμε. Εμπιστευτείτε τους τεχνικούς μας και θα βγείτε κερδισμένοι σε οποιαδήποτε συναλλαγή σας.

Σας περιμένουμε στα ired

Επισκεφτείτε τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας σε ένα κοντινό σας εργαστήριο επισκευών ired και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Όλες οι συσκευές επισκευάζονται σε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας και σύγχρονους αντιστατικούς πάγκους. Οι τεχνικοί μας είναι πλήρως καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι πραγματοποιώντας κάθε επισκευή με ασφάλεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μάθετε πως μπορείτε να επωφεληθείτε επισκευάζοντας τη συσκευή σας στα ired. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα μετακίνησης μπορείτε επίσης να μας στείλετε τη συσκευή σας με courier. Ακολουθήστε τον online οδηγό αποστολής απο το μενού "Αποστολή". Η διαδικασία είναι δωρεάν και διαρκεί 5 μόλις λεπτά. Τα υπόλοιπα καθώς και την επισκευή θύρας Lightning/Mic iPhone 8 τα αναλαμβάνουμε εμείς.